Regulamin Taktyczny Szczecin 2024 - dyskusje

Pięknie Komandor podsumowałeś swojego kolegę. Czytając, że członek grupy T.ch w razie wypadku obiecuje pozew sądowy organizatorowi - pięć razy zastanowię się, czy warto wychodzić z inicjatywą i organizować głupią niedzielną strzelankę.

8 polubień

Przez 11 członków moderacji szanowny Komandorze.

Płaczesz z kolegą z teamu gdzie:
A. Na strzelankach jesteście sporadycznie
B. Co niedzielę chodzisz w reko szpeju na strzelankę
C. Boli Cię że nie jesteś Uber turbo pro i dałeś się odpalić w klamkę jak świeżak i musisz iść na respa :wink:

Miłego dnia

2 polubienia

Wlasnie byłem w takiej ekipie i chuja po przenalizowaniu mogłem powiedziec bo argumenty były identyczne jak tutaj

Ja wiem lepiej a ty chuja sie znasz

Na strzelaniach jestem średnio co tydzień, w reko już się nie bawię a w bycie pro mam wywalone

Czyli przez zamkniętą grupę ludzi co sprawia że argumenty o kolesiostwie nie są bezpodstawne

Tak masz rację wygrałeś 1:0

Masz rację znowu wygrałeś 2:0

A teraz zapoznaj się z regulaminem zapraszam na niedzielną strzelankę stosując się do każdego z punktów

To o co ten Twój plac od samego początku ?? Z nudów ?? Dla zasady ??

No właśnie o to już zasady były w przejrzysty sposób poddawane pod ogólna dyskusję i krytykę przy możliwości wypowiedzenia się wszystkich a nie, jak sam to napisałeś, 11 moderatorów, po to bo uważam osobiście te dwie zmiany za niepotrzebne i w żaden pozytywny sposób nie wpływające na jakoś gry. Co nie znaczy że nagle nie będę ich stosował. Na tym właśnie polega tolerancja. Toleruje te zasady mimo iż je krytykuje i krytykować będę ale nie oznacza to że będę je łamać bo nie tędy droga

1 polubienie

Ale jak było wspomniane wcześniej, każdy team ma swojego członka w moderacji, T.ch również miało swój głos ale wyszło jak wyszło więc no sorry

Hej, Kojo

1. Ku ścisłości t.Ch piszę sie tak :wink:
  2. Jestem za stary i bawią mnie inne imprezy niż niedzielne …ebanki. A w przytoczonym zapisie chodzi o zasady, a nie czyjeś widzi mi sie.

@Bartek79X Czyli nie chodzisz na strzelanki i nie zamierzasz, masz gdzieś ten regulamin i społeczność, nie szanujesz zasad i nie przedstawiłeś się na forum, ten temat Cię zupełnie nie dotyczy … więc postanowiłeś wykorzystać swój czas wolny i przyszedłeś tu kręcić aferę xD

9 polubień

Plot twist:

Moje argumenty przeciw regulaminowi były tak samo chujowe jak tutaj przedstawiane przez resztę forum ze dopiero po dłuższym zastanowieniu obalania moich racji regulamin nabierał sensu

Regulamin powstał w taki sposób aby wykluczył absolutnie KAŻDE niedomówienie oraz zastanawianie się kto lub jak mial rację tak by nie tracić czasu na wyjaśnianie sporów

3 polubienia

Klamkę do szturmu dalej można używać z uśmiechem na twarzy bo:
Raz:
wjedziesz gościowi w pysk z 0 metrów i jest cacy bo med się zgadza i nikt nie ma prawa jojczyć

Dwa:
przecież używając klamki na blisko stajesz się mega mobilny i lepiej wykorzystasz możliwość wychylania/ łapania kątów. Jesteś szybkim kotem.

Trzy:
Zatnie ci się mag/replika: zasady z battlefielda

Szybciej sięgniesz bo boczniaka niż wymienisz magazynek

Nara

1 polubienie

Ej koleżanki i koledzy ale tam wg tabeli MED żeby to miało sens to klamke trzeba by mieć też przy replikach “szturm” bo w kategorii do 1,9j nie ma dystansu MED 0 metrów, a na kula 0,3 jest med 10 metrów.

Stąd też między innymi nasze mówienie że przy aktualnych zasad ustalonych na taktycznym noszenie boczniaka jest bezcelowe bo wystarczy mieć 1.4-1.5j mocy, czyli tyle co specna z pudełka i już nie ma żadnych zasad med

Wg tego co patrze w tabelke med, tylko posiadania repliki cqb eliminuje zasadnosc boczniaka. ‘specna z pudelka z moca 1.4-1.5’ w dalszym ciagu lapie sie pod szturm i med 10m :person_shrugging:

2 polubienia

Teraz repliki w limit med plasują się w widełki

Wiec replika której moc J łapie się w widełkach między 1.91 a 2.8j(czyli dmr po spełnieniu warunków singla+innych) a posiada moc 2j jest wpisana w med dla 2.8j tak by nie zastanawiać się ze o ten 1 metr wcześniej mogł strzelić

Czyli posiadając replikę 1.5j masz się stosować do meda dla 1.9