To 200 chyba już jest
Dzisiaj na CQB na Unikornie było dużo sytuacji gdzie obrywała replika, a nie gracz i w świetle nowego regulaminu trzeba było schodzić. Znacznie fajniej byłoby dobywać boczniaka i grać na nim dalej, przemyślcie ten punkt regulaminu bo jest gorzej zamiast lepiej.
'+ mój głos dla akcji “boczniaku wróć”
Troszke nie jest tak ze admin ts i lider jednej z grupy broniacy tak tego punktu, nie wspiera tym swojej grupy ktora albo ma niechęć do noszenia pistoletow jako zapas, albo ich nie sposiada bo ich spowalnia to o 0.1sek. Tez z racji że nie jestem częstym bywalcem spotkań organizowanych przez ts (onm only love) to moja wypowiedź nie jest kierowana by kogoś obrażać
primo znów niepotrzebne wycieczki nie w temacie i bez merytoryki
secundo jeśli to było o mnie a tak wnioskuje to jest praktycznie obowiązek posiadania klamki u mnie i każdy ją ma najczęściej hicapy od TMa także też nie na sztukę klamki
Tertio pamiętajcie że to wszystko nie pozostaje bez echa i jest cały czas procedowane
Hahaha „brak merytoryki”
Kolejny raz Ci udowadniają, ze ta zmiana jest beznadziejna. W takim proszę o wysłanie formularzu tak jak ma to wyglądać merytorycznie. Będziemy pisać merytoryczne i profesjonalne rozprawy jak w wocie
Hej i czesc!
W asg bawie sie duzlo lat i duzo usprawnien widzialem.
Moim zdaniem nie ma co myslec nad regulaminem,
Rudy wprowadza cos nowego. Nowe nie jest zle tylko inne. Dajmy szanse. Za kilka miesiecy mozemy zweryfikowac
Ja to tylko tu tak zostawię (od 1:52)
Dsclmr: przykład zachowania przy postrzale w replikę. Ostrowik, Polska.
“Dodatkowe zachowania zabronione
f) Wchodzenie na parapety;”
Rozumiem, że zapis dotyczył się głownie Unikonu.
Jak to się ma do Groznego, gdziem parapety są na wysokości pół metra i zazwyczaj są głównym sposobem by wejść do długiego budynku? Może dodajmy, że chodzi o 1 piętro, albo minimalną wysokość parapetu nad ziemią ?
To powinna wogole byc jedna i jedyna zasada… cala reszta to poprostu przerost formy nad trescia moim zdaniem.
Blockquote
Jeśli trzeba będzie mogę nagrać te dźwięki ale jeśli ktoś by chciał spróbować samemu zrobić to w domu polecam plastikowe ładownice porównać z kolbą stałą lub ptt/radio/gruszkę z kolbą/plastikowym body itd
Blockquote
A moze by tak poprostu zmazac wszystkie nowozytne limity i zabawe z joulami i wtedy nie bedzie watpliwosci czy ktos dostal w replike czy w body bo bedzie krzyk i pisk … najlepszy jednoznaczny i logiczny wskaznik oberwania kulka.
Najlepszym sposobem na to jest wymog od kazdego uczestnika podpisania przed rozpoczeciem gry dokumentu “liability release”. Dobrze sporzadzony przez prawnika wzor daje swiety spokoj nawet jesli sie pozabijaja to na wlasna odpowiedzialnosc.
Podpisywalem takie grajac w anglii i jakos zyje.