18.08.2024 Wzgórza bukowe

Spotkanie odbędzie się zgodnie z zasadami forum TaktycznySzczecin
Tabelka MED

Spotkanie rozpocznie się w Niedzielę, 18.08.2024 o 10:00

Kwestie organizacyjne:

1. Jeżeli nie wiesz, gdzie i jak dojechać na miejsce spotkania przejdź do: Mapa dojazdu do miejscówek
  2. Wszyscy gracze zobowiązani są do posiadania oznaczenia trafień w postaci kamizelki odblaskowej
  3. Oznaczenia stron na oba ramiona są obowiązkowe dla każdego gracza.
  4. Od chwili przybycia na teren odprawy, do czasu zakończenia spotkania gracz zobowiązany jest posiadać certyfikowaną ochronę oczu (okulary lub gogle ochronne). Jej ściąganie w czasie odprawy, rozgrywki czy przerw w grze jest kategorycznie zakazane.

Istotne zasady, limity i regulaminy:

1. Regulamin głosowania
  2. Limity mocy replik
  3. Regulamin spotkań TS

Gracze niepełnoletni (Regulamin TS I.10):

1. Na spotkaniach organizowanych przez forum Taktyczny Szczecin obowiązuje ograniczenie wiekowe od lat 16.
  2. Do rozgrywki dopuszczani są niepełnoletni gracze, którzy ukończyli 16 rok życia, posiadający zgodę rodzica/opiekuna prawnego lub autoryzowaną legitymację niepełnoletniego gracza.
  3. Gracze nieletni zobowiązani są do posiadania legitymacji nieletniego gracza na każdym spotkaniu.
  4. Osoby niepełnoletnie, które w dniu rozgrywki nie będą dysponowały pisemnym pozwoleniem od rodzica lub legitymacja niepełnoletniego gracza nie zostaną dopuszczone do gry.
  5. Gracze poniżej 16 roku życia będą dopuszczeni do rozgrywki tylko i wyłącznie pod warunkiem obecności prawnego opiekuna podczas odprawy i rozgrywki (pozostającego w strefie off-game)
  6. Wszystkie dane na druku zgody rodzica/opiekuna muszą być podane (wystarczy 1 rodzic/opiekun). Brak danych skutkuje niedopuszczeniem do gry.

Przypominam że limity J (CQB oraz w lesie) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!

Jeśli zagłosowałeś, a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny.

Heja w świetle tego co było powiedziane ostatniej niedzieli, warto wspomnieć oficjalnie o stazach TAKTYCZNYCH / innych opatrunkach i zasadach gry z medykami.
Nie jest to standardowe w przypadku gier na TS, a głupio by było jakby na Wzgórzach 90% ludzi opatrunków nie miało.

1 Like

Biała taśma i jesteś zdrowy polska służba zdrowia

1 Like

Może jakieś info co się działo dla tych co nie byli?

2 Likes

Własnie to miałem na mysli, ale jako że jestem tylko minionem chciałem wywołać adminów do oficjalnych ogłoszeń :slight_smile:

1 Like

Mam 3 wolne miejsca chetni proszę o kontakt smsowy w sprawie podwózki 515364365 samochód niebieski doker możliwe punkty z skąd mogę zabrac to od rondo zdroje az do podjuchy

ma ktos na jutro sprzedać kulki 0,25 najlepiej bls?

Mam napoczęte 23

Poszukuję dwóch młodych z ukrainy/białorusi (nie ważne), którzy chodzili i pożyczali od ludzi szpej podczas zbiórki. Nie oddali… Pojechali…

1 Like

Ja dałem okulary :sob:

Będzie polowanie na cwaniaczków :smiley:

Za przywłaszczenie pożyczonego sprzętu , uczestnicy z ukrainy bialorusi powinni zostać zawieszeni w uczestnictwie , do czasu zwrotu sprzętu .

2 Likes

Ktoś zgubił wczoraj naszywkę z flagą Polski? Odcienie zielone.

Ile baterii czy oznaczeń potraciłem w ten sposób to nie zlicze, dlatego nie ma co pożyczać jak się nie kojarzy dobrze osoby niestety.

3 Likes

Ale poza tym strzelanie wczoraj było super, dużo fajnych akcji i bardzo dynamiczna gra, do tego po skróceniu przerw i trzymaniu dyscypliny czasu zrobiliśmy dwie pełne gry. Dawno się tak nie nabiegałem na strzelance :slight_smile:

3 Likes

Poszukuję dwóch młodych z ukrainy/białorusi (nie ważne), którzy chodzili i pożyczali od ludzi szpej podczas zbiórki. Nie oddali… Pojechali…

Bateria LiPo 11.1

1 Like

Zielono czarne ? Mozliwe ze moje jedno z nich ale sie upewnie sprawdze mundur

1 Like

Tak, sprawdź.

Mam ich buźki na kamerce:D

1 Like

@Blu zacznij od przedstawienia się na forum jak nakazuje regulamin, bo sam wychodzisz na cwaniaczka :wink:

A kiedy piszesz wiadomości po sobie to rób to prosze w jednym wrzucie, nie trzech :wink:

@Uszaty Jeśli masz zdjęcie kolegów podrzuć do moderacji, spróbujemy pomoc :wink:

1 Like