15.03.2026 Kluczewo Sztab (MOUT)

Uwaga przypominamy o koniecznosci używania kulek BIO oraz poruszanie się tylko po wyznaczonym terene rozgrywki

Spotkanie odbędzie się zgodnie z zasadami forum TaktycznySzczecin
Tabelka MED

Spotkanie rozpocznie się w Niedzielę, 15.03.2026 o 10:00

Kwestie organizacyjne:

1. Jeżeli nie wiesz, gdzie i jak dojechać na miejsce spotkania przejdź do: Mapa dojazdu do miejscówek
  2. Wszyscy gracze zobowiązani są do posiadania oznaczenia trafień w postaci kamizelki odblaskowej
  3. Oznaczenia stron na oba ramiona są obowiązkowe dla każdego gracza.
  4. Od chwili przybycia na teren odprawy, do czasu zakończenia spotkania gracz zobowiązany jest posiadać certyfikowaną ochronę oczu (okulary lub gogle ochronne). Jej ściąganie w czasie odprawy, rozgrywki czy przerw w grze jest kategorycznie zakazane.

Istotne zasady, limity i regulaminy:

1. Limity mocy replik
  2. Regulamin spotkań Taktyczny Szczecin

Gracze niepełnoletni (Regulamin TS I.10):

1. Na spotkaniach organizowanych przez forum Taktyczny Szczecin obowiązuje ograniczenie wiekowe od lat 16.
  2. Do rozgrywki dopuszczani są niepełnoletni gracze, którzy ukończyli 16 rok życia, posiadający zgodę rodzica/opiekuna prawnego lub autoryzowaną legitymację niepełnoletniego gracza.
  3. Gracze nieletni zobowiązani są do posiadania legitymacji nieletniego gracza na każdym spotkaniu.
  4. Osoby niepełnoletnie, które w dniu rozgrywki nie będą dysponowały pisemnym pozwoleniem od rodzica lub legitymacja niepełnoletniego gracza nie zostaną dopuszczone do gry.
  5. Gracze poniżej 16 roku życia będą dopuszczeni do rozgrywki tylko i wyłącznie pod warunkiem obecności prawnego opiekuna podczas odprawy i rozgrywki (pozostającego w strefie off-game)
  6. Wszystkie dane na druku zgody rodzica/opiekuna muszą być podane (wystarczy 1 rodzic/opiekun). Brak danych skutkuje niedopuszczeniem do gry.

Przypominam że limity J (CQB oraz w lesie) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!

Jeśli zagłosowałeś, a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny.

Jeśli Sztab to Grozny to nie róbmy tam MOUT bo to dopuszcza zakładam limity do 1,8 j. Jeśli już ktoś ma problem przestrzelić się przez krzaki, to zróbmy CQB z full auto, bo robienie na Groznym limitu 1,8j to proszenie się o wypadek

2 polubienia

Na mieszanym gra wszystko do 3.3J razem ze snajpami i reszta leśnych

Kiedyś na Kluczewie każda gra tak wyglądała jedynie trzeba mocno przestrzegać medów i limitów cqb

Nie ma też żadnych przeszkód aby zmienić mixa w las albo w cqb jeśli warunki beda tego wymagać i/lub będzie taka wola

1 polubienie

Troche nie było mnie na strzelankach ale na tą chciałbym się wybrać, nie do końca jednak kumam o co chodzi z “MOUT”?

Jaki konkretnie limit obowiązuje ?

Mieszan mieszana czyli budynek 1,14j , a poza budynkiem 1,9j+

1 polubienie

5 polubień

ale to nawet w cqb?

1 polubienie

Only full auto in building

4 polubienia

Siemka to jakie wkoncu limity cqb 1.14 i szturm 1.9 i tak gramy poprostu ??

Bo nie wiem na co się przygotować

Panie i panowie

Temat jest prosty jeśli coś jest moutem to oznacza mieszany teren czyli gra wszystko zgodnie z regulaminem na terenie mieszanym

Czyli gramy w budynkach na zasadach cqb a w lesie na zasadach lesnych - interakcja między jest opisana w regulaminie

1 polubienie

zorganizuj!

CQB 1,14j z full auto!

4 polubienia

Ej pytanie odnośnie niedzielnej gry:
czy w ramach replikI CQB na terenie gdzie gramy MOUT mam mieć kulki 0,25 czy mogę mieć 0,32 byleby moc była w granicy 1,14j?

1 polubienie

Jak wyglądają strefy cqb na groznym?

Ale bez opierdalania się w kamizelki po uszy - die like a man :slight_smile:

1 polubienie

Piro dozwolone?

Ma ktos miejsce w aucie ? Szukam transportu.

Dozwolone. Przy grach na kluczewie można zakładać, że pirotechnika jest z automatu dozwolona z wyjątkiem bardzo suchych dni ale wtedy pojawia się stosowna informacja albo o całkowitym zakazie używania albo o ograniczeniu używania pirotechniki np. tylko do wnętrz budynków

1 polubienie

Jutro będę prowadzić sprzedaż znaczników stron :grin: cena 20 zł

Mogę Cię zgarnąć, napisałem pw