Unikon

Witam.Czy ktoś strzelał na prawym brzegu Płonia, unikon??:grinning_face:

2 polubienia

Na zawsze w naszych sercach (*)

1 polubienie

A czemu to tak ?

2 polubienia

Bo parę lat temu strzelaliśmy tam na legalu, za pozwoleniem właściciela.
A potem właściciel pozwolenie wycofał. Już nie pamiętam, dlaczego - ale w ostatecznym rozrachunku, jego prawo, więc trzeba było się zastosować.

1 polubienie

ahhhha czyli to wina “Marka”-wlasciciela ;p hmmm :wink:

1 polubienie

Nie wiem, czy można tu mówić o winie - ja nie miałem styczności z załatwianiem tego, nie wiem, jakie były ustalenia.

Pozwolenie było, korzystaliśmy.
Pozwolenie przestało być - nie korzystamy.

Prywatna własność, to właściciel może zgody udzielić - albo może ją wycofać. Tu - wycofał. Nie pamiętam, czy społeczności podany był do ogólnej wiadomości powód.

1 polubienie

Jeśli była by chęć mogę z nim pogadać, to kolega z klasy, a teraz robię mu budowy, ale jeśli chcecie to pytanie do was. Ja dopiero wchodzę w ten świat z motocrossu ;p.

6 polubień

To musisz z administracją pogadać, ja nie siedzę w temacie :slight_smile:

:+1: . zobaczymy może cos sie uda jak bedzie chec :wink:

2 polubienia

Stanęliśmy na tym że jak zmieniał się właściciel to wszystko umarło z tego co wiemy teraz jest dwóch właścicieli i nie byli zainteresowani jakimiś hobbystami latającymi po ich obiekcie

Jeśli ktokolwiek ze środowiska ma możliwość pozyskania zgody na takie miejsce to nic tylko działać

Królestwo za cqb w Szczecinie i Chiny ludowe w pakiecie

Także jeśli kolega ma dojście to na priv wysyłam numer tel przedzwoń w wolnej chwili powiem wszystko co wiem

2 polubienia

spoko niebawem sie odezwe :wink:

1 polubienie

to wszystko wiemy dowiem sie jak naj szybciej co jest 5 i dam cyne ale tez pomysle nad innymi miejscami ;D

2 polubienia

Super inicjatywa Devil jeśli masz jakieś dojścia, żeby to załatwić to całe środowisko będzie wdzięczne. Nie mamy w Szczecinie takiego miejsca aby strzelać się “w budynkach i naokoło budynków” i musimy przez to jeździć do stargardu szczecińskiego, co jest jednak wyprawą z dojazdem 40 minut w jedną stronę.

Do tego nawet w stargardzie szczecińskim nie ma tak super obiektu jak Unikon.

1 polubienie

zobacze co sie da ogarnac ;D ja mam do unikonu moze z 1km

3 polubienia

No to super, walcz o miejscówkę bo akurat o Unikon WARTO!!!

1 polubienie

jak na razie jeszcze troche unikon postoji

1 polubienie

Jeśli będzie też zaintresowanie, to mogę pogadać z leśniczym u siebie, czy nas wpuści gdzieś na puszcze.;D

1 polubienie

16 polubień

:zany_face: :zany_face: Dzieki :smiley:

1 polubienie

8 polubień