Unikon

Siema panowie nie stety nie mam dobrych wiadomości :face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:.byłem zobaczyć dziś unikon :pensive_face::pensive_face::pensive_face:

1 polubienie

i co?

Po rozmowie z właścicielem było ok do puki nie powiedział że "zmodernizował trochę budynek"to poszedłem zobaczyć i raczej nie to chciałem zobaczyć :pensive_face::pensive_face::pensive_face::pensive_face:

2 polubienia

Dobrze wiedziec ze nie jestem Sam w prubach stworzenia/przywrocenia CQB w okolicach szczecina.

Dzialaj kolego jesli masz mozliwosci :+1:

Jeśli właściciel jest otwarty na strzelanki, to jedyna opcja jaką tu widzę to zrobienie na filarach uchwytów na liny, a na nich rozwieszać grube plandeki przed graniem.

Wszelkie lekkie osłony przyniesione na stałe (meble, palety) w najlepszym wypadku zostaną ukradzione, w najgorszym spalone, a budowanie solidnych osłon mija się z celem, skoro dopiero co zostały posprzątane.

Gdyby teren byłby zabezpieczony przed osobami trzecimi, to można by tu zrobić światowej klasy arenę, pytanie czy to się komukolwiek w naszej części polski będzie opłacać.

2 polubienia

w tygodniu bende jeszcze z nim gadał co możemy czego nie możemy i jak on to widzi .a resztę to się ogarnie :zany_face::zany_face:. każdy da jakiś pomysł i coś się uklepie :zany_face::zany_face::zany_face:.ważne że coś się ruszyło w tym temacie .a co do pladek mam sąsiadkę co ma firmę która robi plandeki na naczepy a jej facet też się bawi w cqb :zany_face::zany_face::zany_face:tylko ekipa mu się rozleciała :zany_face::zany_face::zany_face:.tak że bądźmy dobrej myśli .z mojej strony co mogę to postaram się ogarnąć :wink::wink::wink:

1 polubienie

W sumie nie widzę dużej róznicy w porównaniu z tym co było wcześniej, hala na dole jest wiadomo zbyt otwarta na sensowne cqbowanie, ale póki góra ma korytarz i pokoje, do tego mozna latać w około budynku i tak jest git. Mógłby jakiś admin co ma blisko się kopsnąć i rzucić okiem czy sie dalej nada na nasze potrzeby, imho warto byłoby i tak sie poszczelać tam.

Pierwsze i drugie zdjęcie jest dolna hala .fota 3 i 4 to jest górna hala niema żadne ściany działowej wszystkie są wyburzone .

1 polubienie

a tak z ciekawości obecny właściciel mówił co tam będzie stawiał?

EDIT:
w ogole to znalazłem jakiś filmik niejakiego Żwirka sprzed 2 lat i nie wygląda na to, aby tam wiele było zmienione: https://www.youtube.com/watch?v=wYWepa-9zHk

Widać na zdjęciu tej górnej hali (zrobionej w kierunku drogi DK10) wyraźnie jest ślad po ścianie działowej, która była przeszklona i nie ma małego pomieszczenia po prawej stronie.

Wejście na ten długi korytarz, które zaczyna się szybem windy i biegnie wzdłuż osi budynku też jest całkowicie odkryte, więc już widać, że sam korytarz też jest odsłonięty.

Słupy z naklejoną tapetą były już w innych pomieszczeniach, tam gdzie był kolejny szyb windy.

Wygląda na to że ściana jest dopiero przy klatce schodowej do piwnicy i na górne piętro z pomieszczeniami biurowymi.

Mocno wypatroszone ale jest jeszcze piwnica.

Piwnice też już dawno zaczęli patroszyc, ale nie wiem na czym stanęło.

piwnice nie sa takie zle pełno syfu.chociaz ja je pamiętam inaczej jak były x lat temu .ale nadal da się coś z tego zrobić :wink::wink::wink:

Po długiej rozmowie z właścicielem unikonu temat jest całkowicie zamknięty poprzednia ekipa narobiła jakiegoś bajzlu i właściciel już nikogo tam nie chce nie wiem dokładnie, co tam się stało nie chciał powiedzieć. Wiem tylko tyle unikon umarł.

4 polubienia