TaktycznySzczecin.pl - Discord -2023?

• Administracjo możemy mieć discord?
  • Mamy discord w domu

Discord w domu:

2 Likes

** podwórkowa łacina została ocenzurowana**

użytkownik wysłany na 2 miesięczny odpoczynek.

To przy okazji zapytam xD
Jeśli spokój użytkownika jest święty, a mniej znaczy więcej, to może da się jakoś usunąć tę irytującą informację u góry strony? Przynajmniej dla kont, które już stworzyły nowe hasło…

Drogi Panie @Arni pan poczucie humoru ma chyba rozregulowany wskaźnik, a poziom kultury spadł poniżej dopuszczalnej rezerwy.

@Kojot tak! Szukałem tego ostatnio, ale przeskoczyłem na inne zadani i zapomnaiłem o tym :wink:

baner wyrzucony

1 Like

Dziękuję, teraz jest gites :smiley:

200w

Nieśmiało spytam. Skoro dyskusja tak zazarta może zwyczajnie glosowanko żeby zobaczyć zainteresowanie?

2 Likes

Może zamiast się sprzeczać o to czy on jest potrzebny czy nie to załóżcie na miesiąc i sprawdźcie jak to będzie działać :man_shrugging:
od siebie dodam, że każdy większy serwer na discordzie mam wyciszony, jak pewnie większość użytkowników discorda i jak już ktoś wspomniał wyżej, więc można założyć, że tak samo skończy ten

1 Like

No i spełniło się to o czym pisałem powyżej … :wink: DC zaczyna wojnę z airsoftem, nowa polityka zakazuje handlu replikami przy pomocy Discorda :wink:
To pewnie dopiero początek …

DC staje się tak samo tęczowy i lewacki jak FB :wink:

2 Likes

Telegram jest normalny brak cenzury :wink:tam proponuję założyć grupę :hugs:

@sturmmann1 nie ma takiej potrzeby :wink:

Ten projekt od początku był skazany na porażkę, ale przyjemnie mi się tworzyło serwer więc obie strony zadowolone

Smutne jest to, że kolejna usługa jest rezana przez polityke firmy … ale z drugiej strony tak kończy się bycie zależny od kogokolwiek. Pociągają sznurek i wisisz :wink:

Problem tego discorda jest taki ze forum dostało nowy interfejs z czatem, więc potrzeba forum discordowego przestała istnieć. Ja bym wyjebal go w pizdu bo i tak jest martwy

1 Like

Też tak uważam,obecne forum jest na ok z czatem i interfejsem :+1:

Zgłaszam się , dobrze ogarniam discorda miałem już dużo serwerów

ale mamy/mieliśmy discorda

Czas zamknąć temat i przyznać mi złotą łopatę.

Ostatecznie:
Discorda, Telegrama czy innego kanału zależnego/moderowanego od usług firm 3cich nie będzie.
TS będzie stał na rozwiązaniach niezależnych i kontrolowanych jedynie przez nas :wink:

A jak zdelegalizują airsoft w Polsce to przeniesiemy serwety do Kuala Lumpur.

Amen.

4 Likes