- Administracjo możemy mieć discord?
- Mamy discord w domu
Discord w domu:
** podwórkowa łacina została ocenzurowana**
użytkownik wysłany na 2 miesięczny odpoczynek.
To przy okazji zapytam xD
Jeśli spokój użytkownika jest święty, a mniej znaczy więcej, to może da się jakoś usunąć tę irytującą informację u góry strony? Przynajmniej dla kont, które już stworzyły nowe hasło…
Drogi Panie @Arni pan poczucie humoru ma chyba rozregulowany wskaźnik, a poziom kultury spadł poniżej dopuszczalnej rezerwy.
@Kojot tak! Szukałem tego ostatnio, ale przeskoczyłem na inne zadani i zapomnaiłem o tym
baner wyrzucony
Dziękuję, teraz jest gites
Nieśmiało spytam. Skoro dyskusja tak zazarta może zwyczajnie glosowanko żeby zobaczyć zainteresowanie?
Może zamiast się sprzeczać o to czy on jest potrzebny czy nie to załóżcie na miesiąc i sprawdźcie jak to będzie działać
od siebie dodam, że każdy większy serwer na discordzie mam wyciszony, jak pewnie większość użytkowników discorda i jak już ktoś wspomniał wyżej, więc można założyć, że tak samo skończy ten
No i spełniło się to o czym pisałem powyżej … DC zaczyna wojnę z airsoftem, nowa polityka zakazuje handlu replikami przy pomocy Discorda
To pewnie dopiero początek …
DC staje się tak samo tęczowy i lewacki jak FB
Telegram jest normalny brak cenzury tam proponuję założyć grupę
Ten projekt od początku był skazany na porażkę, ale przyjemnie mi się tworzyło serwer więc obie strony zadowolone
Smutne jest to, że kolejna usługa jest rezana przez polityke firmy … ale z drugiej strony tak kończy się bycie zależny od kogokolwiek. Pociągają sznurek i wisisz
Problem tego discorda jest taki ze forum dostało nowy interfejs z czatem, więc potrzeba forum discordowego przestała istnieć. Ja bym wyjebal go w pizdu bo i tak jest martwy
Też tak uważam,obecne forum jest na ok z czatem i interfejsem
Zgłaszam się , dobrze ogarniam discorda miałem już dużo serwerów
ale mamy/mieliśmy discorda
Czas zamknąć temat i przyznać mi złotą łopatę.
Ostatecznie:
Discorda, Telegrama czy innego kanału zależnego/moderowanego od usług firm 3cich nie będzie.
TS będzie stał na rozwiązaniach niezależnych i kontrolowanych jedynie przez nas
A jak zdelegalizują airsoft w Polsce to przeniesiemy serwety do Kuala Lumpur.
Amen.