@gawron powiedz to wszystkim graczom w UK gdzie jakos mozna rzucac piro na kazdej grze w lesie czy nie i ani nie ma jakos strasznych pozarow ani nikt nie ginie a drzewa maja takie same jak u nas wiec dlaczego jak zwykle u nas nic sie nie da …
Tu akurat nie chodzi o drzewa tylko o zwierzęta i przepisy w naszym kraju.
Z resztą większość strzelanek jest w puszczy bukowej gdzie las podlega jakiejś ochronie, mogę się mylić, ale nawet jeżeli nie to inne przepisy negują korzystanie z piro.
Z resztą nikt ci nie broni korzystać z bezgłośnych gazowych. Tylko zaraz ci się znudzi po kilku szukaniach i stwierdzeniu, że one chuja robią. Próbowałem z tornado
Powiem
Tak z tym że 17 lat temu airsoft był w lepszym miejscu niż teraz to się tak fundamentalnie nie zgadzam że muszę to wyjaśnić
17 lat temu mamy
Zależnie od środowiska limity bardzo podobne do dzisiejszych w fps albo limitów brak
Mamy wtedy świeży spadek progu wejścia bo repliki są dość powszechne
I przychodzi człowiek na grę latają na ogniu ciągłym repliki bez limitu mocy lub z niemierzalnym joulecreepem dziurawiąc wszystko jak leci
M16 z bębnem na 550 fps żaden problem
Med nie istnieje więc ludzie walą z bliska ale przecież nie ma problemu bo wydawało się że jest dalej
Ilość graczy coraz mniejsza bo są dziurawieni koszmarna różnica sprzętowa
Teraz nadal młodzi gracze są dziurawieni bo poszła pewna profesjonalizacja ekip i to co kiedyś było lataniem jednostek może dwójek rzadko ekip teraz jest łataniem zgranych często wieloosobowych ekip z dowodzeniem łącznością itd
A pirotechnika ? Wszędzie gdzie tylko można wywalamy zakaz jej użycia na lotnisku w kluczewie można rzucać wystarczy wpaść i walić do bólu
Graczom z kraju gdzie masz rozdzielne krany do ciepłej i zimnej wody, jeździsz po lewej stronie drogi, a burmistrzami miast zostają przypalani wybierani ciapata większością itd itp, raczej nie muszę nic mówić. Oni już be mojej pomocy rozjebali sobie życie
U nas za to już dzieci w przedszkolu uczą się jak szanować naturę i zachowywać sie jak cywilizowani ludzie w lesie.
Podsumowanie ankiety w czystym temacie: