Nie wszystkie osoby zgłaszały się tu na forum
, dlatego chcę się upewnić xD
Ponowię pytanie Ramba, gdzie i kiedy?
Prawdopodobnie od 24 lutego. Kiedy dokładnie i gdzie - nie wiem sama. Nie powiedziano mi nic na ten temat. Trzeba z reżyserem dokładnie uzgodnić, żeby Wam też pasowało ![]()
24 mam służbę, więc odpadam, ktoś by musiał po moją panienkę podjechać.
Okey. Spoko. Załatwi się jakoś. Chyba, że podjechałabym na Warszewo po samą replikę
o ile tam będziecie mieli strzelankę ![]()
Mogę użyczyć hełmu ze strzelanek (ty siostra wiesz który). Również jestem do dyspozycji do filmu w razie czego.
Okey
Spoko
. Podajcie terminy, które Wam odpowiadają
. Skonsultuję z reżyserem xD
I co, już cokolwiek wiadomo?
Trzeba podac terminy, w których będziecie dostępni i repliki i wgl ![]()
Hełm mogę pożyczyć kiedy chcesz ![]()
mam do sprzedania maski przeciwgazowe słonie 4 sztuki (10zł szt.) pożyczyć ich nie chcę, ponieważ to środki ochrony osobistej, i jak ktoś je juz ponosi to tak jak rambo juz mówił, nie specjalnie żeby ktoś inny je potem zakładał, jakieś ubrania post-apo też mam wrazie co, i shotguna (poprzedzając pytanie, tak, są takie w szczecinie, na strzelnicy np. a czy policja urzywa mossberga to nie wiem)
Wstępnie kręcimy scenę w środę o 18:30 na boisku przy kordeckiego. Będzie to scena z piłkarzami, w której odgrywamy rolę “Wojskowych w maskach gazowych i strzelamy”. Pasuje Wam ten termin? Chodzi o osoby, które chciały grać i mają repliki i maski gazowe (te o których już mówiłam) ![]()
No i teraz można zacząć coś kombinować. Oczywiście mogę być. Mam 2 mundury: jeden WZ93, drugi WZ124. Mam kask z kamuflażem, SWD oczywiście, Berette 92F ale bez blowbacku, maske MP4 i wszędzie dostępne pasoszelki polskie z chlebakami. Mam też 2 pałatki przeciwdeszczowe z stelażem i saperkę.
I jak? Pasuje Wam termin środa 18:30 na kordeckiego? Proszę o szybką odpowiedź
I kiedy ewentualnie repliki mogę pożyczyć ? xD
Dostałam wstęp ze scenariusza, w którym gramy wojskowych. Ci, którzy chcieli grać i mają repliki i maski - napiszcie do mnie na fb - prześle Wam scenariusz. Albo napiszcie maila: marta.159@wp.pl
Jeśli chcesz ten hełm, napisz na fejsie, powiem Ci co i jak i kiedy go możesz odebrać. Mogę udostępnić jeszcze mundur wz.93 z kamizelką kierowcy ![]()
Osoby, które biorą udział w scenie (Elvis, Rambo, Snajper) zrobimy zbiórkę około godziny 18:00 przy Turzynie
. Pasuje? Nadmieniam, iż trzeba mieć na sobie cały szpej xD. Z racji tego, że podejrzewam, iż chodzi najprawdopodobniej o biosko na ul. Tenisowej (w sumie przy ul. Kordeckiego) to proponuje zbiórkę przy Turzynie, żeby się nie pogubić
. Na wszelki wypadek skontaktowałam się z reżyserem, żeby nie było wątpliwości, o które boisko chodzi. Dam jeszcze dokładnie znać
. W razie co dzwonić lub pisać - 733-447-691 lub kontakt na fb ![]()
Pozdrawiam
Ruda ![]()
Gracie jakąś scenę na boisku na Peni… Tenisowej? Toż to rudera jest, bramki to pręty wygięte w kształt bramki, a trawa jak po marszu Ruskich ![]()
Chociaż, jak ma to być scena strzelania, to w sumie… Tylko załatwcie pozwolenie na korzystanie z obiektu, bo koleś z ochrony się czepia ostro, jak ktoś nie jest z uczelni na WFie, a siedzi tam i coś robi ![]()
Nie martw się. Tam grają piłkarze, z którymi kręcimy scenę. Pozwolenia są, także spokojna głowa ![]()
To dobrze ![]()
Da radę się dopisać jeszcze do grających, czy lista zamknięta? ![]()