"Płonący Szczecin"

Zmiana planów. Boisko przy ul. Witkiewicza. Spotykamy się na miejscu, czy wspólnie idziemy z jakiegoś punktu?

http://www.mosrir.szczecin.pl/obiekt.php?id=18 - w razie wątpliwości chodzi o to boisko :wink:

Uwielbiam, jak ktoś zlewa moje pytania… :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale w sumie to i lepiej, trzeba się zregenerować :smiley:

NIe zlałam. PO prostu chyba repliki nie masz co nie?

Kałacha dam radę sobie pożyczyć :slight_smile:

Drużyna odwołała trening i nie podała przyczyn : “Cześć. Niestety ale z przyczyn od nas nie zależnych środowe zdjęcia musimy odwołać. Drużyna odwołała trening i nagranie scen. Nie podała przyczyny. Po prostu odwołali.”

Eeeeeeeee… spoko. To może nagrajmy to bez drużyny, przecież każdy umie piłkę kopać.

Ta drużyna , z którą mieliśmy grać miała mieć w środę trening. Spytałam, czy koniecznie musi to być drużyna z koszulkami drużynowymi itd. Pytałam też, czy np nie mogą to być po prostu osoby grające w piłkę na Orlikach lub na playarenie na Kołłątaja. Niestety jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi. Jak czegoś się dowiem dam znać :wink:

Panowie, którzy będą grali wojskowych. Z tego względu, że sam służę, to nie chciałbym, aby z tego wyszła, jakaś partyzantka czeczeńska. W wojsku obowiązuje zasada hujowo, ale jednakowo. Szpej musi być jednakowy, aczkolwiek dopuszcza się na akcesoria w stylu rękawiczki i podobne.

A więc:

• mundur wz 93
  • desanty lub gromy
  • Maski mp4 lub mp5 (Nie mogą być słonie, wojsko ich nie używa)
  • hełmy stalowe lub kevlarowe (ze względu na kształt można dopuścić MICHa 2000 ale tylko i wyłącznie z pokrowcem wz 93)

Ja mam kamizelkę KT12 używaną między innymi w iraku i afganistanie. Sam nie będę jej używał bo będę miał PK więc niemiałoby to sensu. Mogę przywieźć dla kogoś, kto będzie miał AK.

Rambo - też gram xD.

Maskę mam, mundur też. Hełm raczej uda mi się pożyczyć. Jedyne czego nie mam to odpowiednia replika i ewentualnie kamizelka (kamizelkę mam typowo taktyczną, czarną - nie wiem czy może taka być, a apropo butów to każdy widział jakie miałam ) xD

Rambo to mam zabierać pasoszelki czy se podarować? Jeśli chodzi o hełm to nie mam takowego. Mam kask rowerowy typowy “orzech” oklejony siatką maskującą. Rambo prawdopodobnie widział także niech orzecze czy może być. A i będe miał jeszcze strzelbę Mossberg 590.

Bez strzelby. Może uda mi się kilka michów pożyczyć. Ilu wogóle będzie “Wojskowych”?

Ja, Ty, Snajper, Elvis i z tego co wiem to Włodzimierz chciał (ale nie wiem w końcu czy chce, czy nie)

Chcę, tylko pytanie, a właściwie 3, bo mogę wziąć mundur i kamizelkę wz.93 razem z M4A3, ale:

1. Czy mam kołować tego kałacha, czy może być M4A3?
  2. Czy może być hełm typu SWAT z pokrowcem Flecktarn, czy nie, a jeżeli już to czy muszę na szybko skołować pokrowiec wz.93?
  3. Maski p.gaz. typu MP-4 lub MP-5 są nieobowiązkowe, czy muszę od kogoś skołować? :slight_smile:

Jeżeli muszę mieć obowiązkowo tą maskę i pokrowiec na hełm, to prosiłbym o wyprzedzenie 1,5 tygodnia, żebym zdążył kupić maskę :smiley:

1. Lepiej kołuj kałacha xD - ja już chyba raczej coś mam (?)
  2. Nie mnie się pytaj :wink: bo sama nie mam hełmu ;p
  3. Jest epidemia - maski więc obowiązkowe :slight_smile:

Przyjąłem. Kałacha pożyczę od Wilka, pokrowiec już zarezerwowałem od Pioruna, a maskę kupię w ciągu kilku dni. Powiedz tylko, kiedy mniej więcej będzie to nagrywane :slight_smile:

Nie wiem bo póki co tak jak mówiłam. Drużyna odwołała trening i wgl

Ok, już kupiłem maskę MP-4. Także na dniach będę gotowy do grania w filmie :slight_smile:

Włodzimierz może pompka do tego ??

To nie do mnie :smiley:
@Ruda: Maskę kupiłem, będzie u mnie jakoś w środę/czwartek za tydzień. Mam nadzieję, że się wyrobię w czasie :slight_smile: