P90 za 260zł na TG ;)

Pragnąłbym tylko z tego miejsca zwrócić uwagę, jak pięknie kreuje się fake newsy :wink: Jeślibyś nie napisał sprostowania, jestem pewien, że opinia poszła by dalej w świat na zasadzie “jeden ziomek u nas na forum pisał, że serwis TG to gunwo bo u kawałek lufy odłamali”, widać, jak niewiele trzeba ku temu.

1 Like

mając na uwadze to co piszesz dokonałem stosownych przeprosin i wyjaśnień. Mam nadzieję, że wystarczająco “blisko” pierwotnej informacji.
Jednak, zupełnie niezależnie, niech nie umknie niczyjej uwadze, że jednak odesłali uszkodzoną replikę z naprawy gwarancyjnej. PODKREŚLAM, że uznaję, że to nie oni ukruszyli jej cześć.

1 Like

Dla jasności nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń, po prostu jako internauta zobaczyłem jak łatwo można fake niusa wykreować, bo sam juz sie brałem za pisaniem wszystkim, że TG gunwo psują repliki na serwisie :wink:

Nie chciałby ktoś odsprzedać stockowego hi-capa?

Mam hicapa jakiegoś, jak byś chciał to możesz go odebrać i zobaczyć czy ci podaje. Ja go używać nie będę, kupiłem sobie 3 midy (swoją drogą, jak ktoś ma jakieś ładownice na te bestie to przygarnę) :stuck_out_tongue:

Za cenę oferowaną przez Taiwangun, repliki P90 od Double Bell to naprawdę atrakcyjna oferta. Solidne wykonanie, możliwość modyfikacji i ogólna niezawodność czynią je dobrym wyborem zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych graczy airsoftowych.

Brzmisz jak boot reklamowy od Krakmana :wink:

5 Likes

Dzięki za komplement)))

Jaką elektronikę w sensownej cenie polecacie tam wrzucić, żeby semi działało poprawnie i nie paliło styków? Więcej bajerów nie potrzebuję.

Semi zdechło po 4 strzelankach.

1 Like

Perun albo Custom :stuck_out_tongue:
Są jeszcze niemcy o których dzisiaj rozmawialiśmy, ale nie chcą osłono sprzedawać.

Już widzę co się stało. Elementy plastikowe w kostce stykowej są tak słabo spasowane, a ponadto wytarte, że przy szybkim naciskaniu spustu, nie ma wystarczająco styku by oddać pojedynczy strzał.
Trzeba kostkę nową zamontować i liczyć, że ta będzie dobrze spasowana. Jak problem się powtórzy to wtedy jakiś układ sterownia.

1 Like