P90 za 260zł na TG ;)

Dzięki, teraz wiem co wezmę jako 2 broń :rofl:

moja mnie zabije jak to wezmę :C

2 polubienia

Moge Ci zrobić dyplom ze w konkursie na FB wygrałeś :wink:

5 polubień

stoi mi za plecami :sob:

To jest taniej niż za cymoglocka korci mnie brać anwet za mimo, że już mam

1 polubienie

mam tak samo :smiley:

Pora na strzelanke tylko z P90

4 polubienia

Ktoś miał adapter do p90 na magazynki od m4🤣chyba to za jakiś czas przyda się

Zdaje się jednak, że to raczej shit straszny. Kupiłem. Nie strzelała [jedno spotkanie w plecy]. Wróciła na serwis TG. Naprawili jedno - zrypali drugie. Nie strzela ogniem pojedynczym “Po zapoznaniu się z przesłanym filmikiem najprawdopodobniej doszło do uszkodzenia przerywacza. Proszę przedmiot reklamacji odesłać na adres:…” :nauseated_face:

Albo zwyczajnie miałeś pecha :smiley:

a to jasne. nie pierwszy raz. za pierwszym razem diagnoza " Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, w replice doszło do uszkodzenia osadzenia komory Hop-Up. Replika została naprawiona i działa już poprawnie." ciekawe jak sprawdzili poprawność działania skoro w ogóle nie strzelało pojedynczo …

Serwis sklepowy Tg to taki potworek … nie spodziewaj się cudów :wink:

A żeby semi nie działało w p90 wystarczy nie dokręcić zapory Gearboxa i gotowe :wink:

Podsumowanie drugiej reklamacji:
“reklamacja została rozpatrzona i była zasadna. w replice uszkodzeniu uległ przerywacz, został on naprawiony i działa poprawnie. Replika została przetestowana na naszej strzelnicy i działa poprawnie zarówno przy strzelaniu pojedynczo jak i ciągłym.”

Dziś wróciła i … z rozwalonym wylotem lufy … mistrzowie kurka … :nauseated_face: [odłamanej części nie było w przesyłce więc to nie kurier]

EDIT
powyższa wiadomość została sprostowana we wpisie poniżej w zakresie sprawcy ukruszenia elementu repliki

Bardzo uczciwi! Napisali, że replika działa, a to, że lufa jest urwana to inna sprawa xD

Jeśli takie rozwiązanie Cię satysfakcjonuje, jak przyjdziesz do shotguna to ci odstąpię swój za monstera. Wyjdzie taniej niż wysyłki :wink:

2 polubienia

Mmm serwis Taiwangun może stanąć w szranki z serwisem Gunfire :wink:

Dzięki za fajną ofertę. Mam już przygotowany zaplanowany tłumik. Sprawa dotyczy jakości serwisu… Może się czepiam… To że poszła na pierwszą gwarancję to rozumiem, spoko. Jednak to, że wróciła z naprawy z uszkodzeniem, którego nie miała to pierwszy powód do słabej oceny. Natomiast uszkodzenie fizyczne po drugiej naprawie, chodź drobne, to wyraz co najmniej niedbałości.

Jeśli ktoś nie miał doczynienia z ich serwisem to uwaga. Zgodnie z warunkami gwarancji to oni ponoszą koszty przesyłki. Jednak w mailu proszą o jej wysłanie do serwisu, dopiero dalej jest napisane że jeśli potrzebujesz listu przewozowego to musisz to im zgłosić. Dopiero po zgłoszeniu przesyłają…

1 polubienie
  1. Serwisy dużych sklepów - gunfire, taiwan, militaria zawsze działają na odpierdol.
  2. Zgodnie z przepisami jeśli już wysyłasz coś na gwarancję to sprzedający ponosi koszt dopiero jeśli usterka zostanie potwierdzona. Podejście do tematu u sprzedawców jest różne i łatwiej zrobić procedurę przygotowania listu przewozowego, niż wystawiać noty księgowe (bo nawet nie faktury) osobie fizycznej kiedy usterka sie nie potwierdzi :wink:

Nie jestem na 100% pewien ale ja coś pamietam że ten nadłamany wylot lufy już był jak mi dałeś replike do sprawdzenia :stuck_out_tongue:

Musiałbys sie upewnic (moze masz jakies stare zdjecia tego p90 czy cos)

Czyli wiadomo gdzie dostała strzała :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie zwróciłem na to widocznie uwagi. TG przeproszony, a i Was przepraszam za nieświadome wprowadzenie w błąd. Dałbym sobie łapę uciąć, że replika byłą w całości [szczególnie że do czasu drugiej naprawy nie była używana właściwie zupełnie].

Zobaczmy jak to teraz bije …

1 polubienie