Dzięki, teraz wiem co wezmę jako 2 broń
moja mnie zabije jak to wezmę :C
Moge Ci zrobić dyplom ze w konkursie na FB wygrałeś
stoi mi za plecami
To jest taniej niż za cymoglocka korci mnie brać anwet za mimo, że już mam
mam tak samo
Pora na strzelanke tylko z P90
Ktoś miał adapter do p90 na magazynki od m4🤣chyba to za jakiś czas przyda się
Zdaje się jednak, że to raczej shit straszny. Kupiłem. Nie strzelała [jedno spotkanie w plecy]. Wróciła na serwis TG. Naprawili jedno - zrypali drugie. Nie strzela ogniem pojedynczym “Po zapoznaniu się z przesłanym filmikiem najprawdopodobniej doszło do uszkodzenia przerywacza. Proszę przedmiot reklamacji odesłać na adres:…”
Albo zwyczajnie miałeś pecha
a to jasne. nie pierwszy raz. za pierwszym razem diagnoza " Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, w replice doszło do uszkodzenia osadzenia komory Hop-Up. Replika została naprawiona i działa już poprawnie." ciekawe jak sprawdzili poprawność działania skoro w ogóle nie strzelało pojedynczo …
Serwis sklepowy Tg to taki potworek … nie spodziewaj się cudów
A żeby semi nie działało w p90 wystarczy nie dokręcić zapory Gearboxa i gotowe
Podsumowanie drugiej reklamacji:
“reklamacja została rozpatrzona i była zasadna. w replice uszkodzeniu uległ przerywacz, został on naprawiony i działa poprawnie. Replika została przetestowana na naszej strzelnicy i działa poprawnie zarówno przy strzelaniu pojedynczo jak i ciągłym.”
Dziś wróciła i … z rozwalonym wylotem lufy … mistrzowie kurka … [odłamanej części nie było w przesyłce więc to nie kurier]
EDIT
powyższa wiadomość została sprostowana we wpisie poniżej w zakresie sprawcy ukruszenia elementu repliki
Bardzo uczciwi! Napisali, że replika działa, a to, że lufa jest urwana to inna sprawa xD
Jeśli takie rozwiązanie Cię satysfakcjonuje, jak przyjdziesz do shotguna to ci odstąpię swój za monstera. Wyjdzie taniej niż wysyłki
Mmm serwis Taiwangun może stanąć w szranki z serwisem Gunfire
Dzięki za fajną ofertę. Mam już przygotowany zaplanowany tłumik. Sprawa dotyczy jakości serwisu… Może się czepiam… To że poszła na pierwszą gwarancję to rozumiem, spoko. Jednak to, że wróciła z naprawy z uszkodzeniem, którego nie miała to pierwszy powód do słabej oceny. Natomiast uszkodzenie fizyczne po drugiej naprawie, chodź drobne, to wyraz co najmniej niedbałości.
Jeśli ktoś nie miał doczynienia z ich serwisem to uwaga. Zgodnie z warunkami gwarancji to oni ponoszą koszty przesyłki. Jednak w mailu proszą o jej wysłanie do serwisu, dopiero dalej jest napisane że jeśli potrzebujesz listu przewozowego to musisz to im zgłosić. Dopiero po zgłoszeniu przesyłają…
- Serwisy dużych sklepów - gunfire, taiwan, militaria zawsze działają na odpierdol.
- Zgodnie z przepisami jeśli już wysyłasz coś na gwarancję to sprzedający ponosi koszt dopiero jeśli usterka zostanie potwierdzona. Podejście do tematu u sprzedawców jest różne i łatwiej zrobić procedurę przygotowania listu przewozowego, niż wystawiać noty księgowe (bo nawet nie faktury) osobie fizycznej kiedy usterka sie nie potwierdzi
Nie jestem na 100% pewien ale ja coś pamietam że ten nadłamany wylot lufy już był jak mi dałeś replike do sprawdzenia
Musiałbys sie upewnic (moze masz jakies stare zdjecia tego p90 czy cos)
Czyli wiadomo gdzie dostała strzała
Nie zwróciłem na to widocznie uwagi. TG przeproszony, a i Was przepraszam za nieświadome wprowadzenie w błąd. Dałbym sobie łapę uciąć, że replika byłą w całości [szczególnie że do czasu drugiej naprawy nie była używana właściwie zupełnie].
Zobaczmy jak to teraz bije …