Dzisiaj ekipa Groszków Gawrona przybyla licznie i … no przetrwaliśmy
Jakoś
Kristian mega zadowolony ,ja tez ![]()
@Gawron89 podeślesz nazwę tego pasa taktycznego i kamzy, którą później miałeś ubraną w sobotę na szkoleniu?
Taaak ,też poprosze i ten pas na karabinek z 2 punktowym mocowaniem z szybką regulacją … I rekomendowany zestaw do kominikacji. Dzisiaj tego nam na maksa zabrakło.
Potwierdzam słowa Karoliny, dzisiaj i w grze i jak byliśmy daleko to na aplikacji widać było, że jest zawsze na terenie wroga tocząc nierówną walkę w okrążeniu
Świetna robota!
Dziękuję wszystkim którzy się pojawili, cieszy mnie kilka rzeczy:
- Stawiło się aż 14 osób! Więcej jeszcze nie było.
- Ogromna liczba ludzi zaproponowała pomoc przy szkoleniu - zarówno Ci, którzy byli na poprzednich edycjach, jak i Ci, którzy są starymi wyjadaczami ze stażem dłuższym niż mój.
- Nikt nie uciekł w trakcie.
- Na koniec udało się zagrać 3 minigry, które na bieżąco pozwoliły przećwiczyć informację i wiedzę

Wszystkim obecnym podrzucę jeszcze debriefing, który pomoże ustrukturyzować wiedzę.
Obecni na szkoleniu proszę wrzućcie mi sms zwrotnego “byłem” czy coś w tym stylu
Będę wiedział komu odesłać dokument.
Podrzucę w debriefie listę sprawdzonych rzeczy.
Właśnie chciałby, aby poszła i jak najczęściej w nim była ![]()
Podrzucę w debriefie ![]()
Obiecałem podrzucić dokument do końca weekendu, ale życie rodzinne mnie zabrało.
Zrobię to jak tylko będę miał wolną chwilę ![]()
oj - chcialem edytowac a usunalem
- tak wiec raz jeszcze:
Dzieki Pawal aka Gawron - bylo przezajebiscie - odwaliles wielka , solida robote - profesjonalizm i elokwencja wrecz “wylewaly” sie i byly na najwyzszym poziomie - dzieki ogromne.