Jak grać w Airsoft i nie być “Groszkiem” - szkolenie dla młodych/nowych graczy

u mnie 1 syn wypadl jednak.wakacje i spontan wygraly :laughing: wiec 1 miejsce zwalniam

Bo mogę pracować, ogarniać repliki, planować szkolenie albo odpisywać. W porywach do 2 czynności jednocześnie :wink:
Kiedyś więc odpisze :wink:

Kumpla możesz dorzucić, ale chyba potrafi sam pisać i dodać się przez formularz?:slight_smile:

1 polubienie

Ta tylko kumpel nie ma repliki i nie wiem co mam teraz zrobić

Przecież specjalnie w brifingu napisałem to:

Choć z perspektywy Towojego kumpla ta infromacja powinna być tutaj - poprawię się następnym razem :slight_smile:

1 polubienie

To przygotuj jedną😁

1 polubienie

No i co zadecydowano miejscówke? (Mi puszcza bukowa bardziej pasuje)

1 polubienie

Ty chyba na prawdę nie odczytałeś tego co wylałem w wiadomości SMS prawda?:slight_smile:

Masz tak komplet informacji:

• gdzie
  • kiedy
  • jak długo
  • co zabrać ze sobą
  • odpowiedź na podstawowe pytania :wink:
1 polubienie

Oj sory nie zauważyłem że to jest na samej górze​:grimacing:

3 polubienia

Osoby które się dopisały dostały link do briefingu :wink:

1 polubienie

Dziękuje za dzisiaj! Nauczył sie, zmęczył sie, krwiak na palcu jest, zadowolony w 100%!

12 polubień

Dzięki za dzisiaj ! Gawron szczególnie tobie że się ci chciało poświęcić czas na szkolenie “zielonych groszków” , dużo nam to dało :slight_smile:

Super fotka na pamiątke :wink:

Do zobaczenia

6 polubień

Wielkie dzieki za spotkanie. Brawa dla Gawrona.

p.s. kto mial ta fajna biegowke ? jakie tam sa parametry - moze ktos podrzucic np nazwe/model

2 polubienia

Dzięki za dzisiaj! Było warto przyjść na szkolenie i awansować z “Groszka” na “Młodszy airsoftowiec” :laughing:

4 polubienia

Mam jeszcze pytanko, jak zapisac się na jutro? Wystarczy w kalendarzu wydazenia czy tez jest jakos formularz ?

Na wydarzenie musisz zapisac sie przez formularz do ktorego link jest w ostatnich postach albo na facebooku.

Kopiujac - Zapraszam i proszę o skorzystania z formularza rejestracyjnego.

Formularz rejestracji: https://forms.gle/avLLw7JkmBHUyBPn9

Rejestracja obowiązkowa, dziękuje za wasz poświęcony czas.

Przyśpieszy to i ułatwi rejestrację na miejscu.

Oraz pomoże nam przygotować odpowiednią ilość wiktuałów na grilla po zakończonym scenariuszu 😉

Lista zgłoszeń:

https://docs.google.com/…/10eKDnCGcJQGXUT9Q5…/edit…

Tu masz link do wydarzenia. https://www.facebook.com/events/989296937077025/?active_tab=discussion

4 polubienia

Te spotkanie było niesamowite nie tylko że mi pokazało wiele błędów których popełniłem ale też atmosfera!!! Szacunek dla gwrona że mu sie chciało​:saluting_face:

1 polubienie

Mozna sie zebrac w Team: Groszki lub Gawroniatka :laughing::rofl::face_with_peeking_eye:

6 polubień

To było fajnie spotkanie, wartościowe doświadczenie, dużo teorii i praktyki.

Dzięki, Gawron, oraz wszystkim, którzy byli dziś obecni :handshake:

2 polubienia

szacunek…oby ta nauka nie poszła w las :rofl:

2 polubienia

Dziękuję Gawronowi za poświęcony czas​:+1:t2:

2 polubienia