Stowarzyszenie Star Paintball zaprasza wszystkich na airsoftową grę scenariuszową “Drug Wars Zemsta”, która odbędzie się na naszym poligonie k/miejscowości Jęczydół 6 sierpnia.
Jestem kompletnie zielony w temacie stąd moje pytanie. Czy jest jakiś scenariusz, trup rozgrywki? Czy jest to po prostu dwie ekipy strzelają do siebie?
Scenariusz na prywatnym terenie rozgrywki ( bardzo zroznicowany, masa przeszkod, atrapy samolotu etc, troche lasu, trochę pseudo budynków, nasypy, okopy ) opiera się na dwóch stronach Los Zetas na Czarno i Federales w Camo. Przykładowe rozgrywki po 45min - 1h, zbieranie paczek z terenu i znoszenie ich do konkretnego punktu, walka o skrzynię licznikiem, często coś nowego się pojawia. Wszystko to w ciągłym prowadzeniu rozgrywkę przez organizatora latającego z aparatem i megafonem, który świetnie trzyma i pomaga w tempie rozgrywki.
Bardzo podobne do Szczecinskich zasad- roznica ze boxy tylko kmy.
Teren jezeli jest zielono jest trudny bo duzo jest walk na odleglosci cqb, jednoczesnie sa przestrzaly ze snajper ma co robic i DMRki robia rzeznie (plus kmy na full auto).
Masa zroznicowanych przeszkod i bardzo dobra Moderacja rozgrywki. Rozgrywki w miare szybkie wiec nie ma piknikow na respach. Ogolnie warto pojechac i wyrobic swoja opinie ale jak najbardziej polecam
Tylko zarjestruj sie przez formularz bo samo dolaczenie do wydarzenia sie nie liczy
Tak tak jestem zgłoszony itp., tylko pamiętam, że na tym co się nie odbył były zasady że do 350 full auto, powyżej single ale bez górnego limitu (czyli coś jak na Dobrej ale bez limitu 450 ), chciałem się upewnić jak to teraz wygląda
Uwaga na chwilę obecną zapisanych (rejestracja obowiązkowa) jest 25 osób. Aby wydarzenie się odbyło do czwartku 3go sierpnia musi być minimum 40 zapisanych osób.