Ja chyba będę mogl
Uwaga przypominamy, że obowiązkowym znacznikiem trafień jest tylko i wyłącznie kamizelka odblaskowa (kolor dowolny).

Ok. To w sobotę się dogadamy co i jak
Odezwij się w sobotę to będę wiedział czy mam miejsce, jadę z okolic ronda Sybiraków.
Ok spoko
Będzie zapas białych rzepów na miejscu? (Stazy)
nie będzie zapasu, stazę każdy ma swoją mieć w gotowości.
Pytanie co robimy, bo sporo osób pyta się czy wydarzenie odbędzie się przy takich opadach?

to są przelotne opady więc nie warto zamykać całego wydarzenia z powodu deszczu. a poza tym urozmaici to teren rozgrywki ![]()
Jeśli to wydarzenie zostanie odwołane, pojawię się na innym zgrupowaniu ( np. Na standardowej niedzielnej strzelance Taktycznego). Takich członków wydarzenia, jak ja pewnie jest więcej.
Idąc tym tropem, moim zdaniem nie warto odwoływać tego wydarzenia. Jest ono tak wartościowe dla zgłoszonych chętnych ( popatrzmy w komentarze ), że odrobina deszczu nas nie powstrzyma.
W najgorszym wypadku będziemy umierać i zabijać w deszczu.
nie brałem udziału jeszcze w żadnej rozgrywce ale z tego co czytałem to ludzie są podekscytowani zresztą tak jak ja na tą strzelanine bo chcą powtórzyć sukces poprzedniej części więc nie powinniśmy zamykać tego wydażenia
To ostatecznie jaka decyzja? Jest strzelanie czy nie?
Z mojej strony mogę powiedzieć że odpuszczam. Według prognozy ulewne deszcze trwające od 11-14. Jeśli mimo wszystko strzelanka się odbędzie chętnie przeleje wpisowe mimo braku obecności lub przekażę przy okazji.
Ja i @Damian tez odpuszczamy , za dużo obowiązków w tygodniu żeby się rozchorować ,miłej gry !
odpuszczam
W związku z ulewami i burzami, które przez cały jutrzejszy będą na naszym terenie na prośbę wielu graczy odwołujemy wydarzenie.
Nowy termin zostanie podany wkrótce (najprawdopodobniej 20.08).
27 please. Wcześniej niestety nie mogę.
Na tym przesuniętym jakie będą zasady J/FPS , też te dziwne czy standard ?
To wiadomo kiedy odbędzie się strzelanka?
Ten temat został automatycznie zamknięty po 29 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.