Drug Wars Powrót - Jęczydół

Ja chyba będę mogl

Uwaga przypominamy, że obowiązkowym znacznikiem trafień jest tylko i wyłącznie kamizelka odblaskowa (kolor dowolny).

kamizelka-odblaskowa-drogowa-ostrzegawcza-sel

Ok. To w sobotę się dogadamy co i jak

Odezwij się w sobotę to będę wiedział czy mam miejsce, jadę z okolic ronda Sybiraków.

Ok spoko

Będzie zapas białych rzepów na miejscu? (Stazy)

nie będzie zapasu, stazę każdy ma swoją mieć w gotowości.

Pytanie co robimy, bo sporo osób pyta się czy wydarzenie odbędzie się przy takich opadach?

obraz

to są przelotne opady więc nie warto zamykać całego wydarzenia z powodu deszczu. a poza tym urozmaici to teren rozgrywki :+1:

1 polubienie

Jeśli to wydarzenie zostanie odwołane, pojawię się na innym zgrupowaniu ( np. Na standardowej niedzielnej strzelance Taktycznego). Takich członków wydarzenia, jak ja pewnie jest więcej.

Idąc tym tropem, moim zdaniem nie warto odwoływać tego wydarzenia. Jest ono tak wartościowe dla zgłoszonych chętnych ( popatrzmy w komentarze ), że odrobina deszczu nas nie powstrzyma.

W najgorszym wypadku będziemy umierać i zabijać w deszczu.

2 polubienia

nie brałem udziału jeszcze w żadnej rozgrywce ale z tego co czytałem to ludzie są podekscytowani zresztą tak jak ja na tą strzelanine bo chcą powtórzyć sukces poprzedniej części więc nie powinniśmy zamykać tego wydażenia

1 polubienie

To ostatecznie jaka decyzja? Jest strzelanie czy nie?

Z mojej strony mogę powiedzieć że odpuszczam. Według prognozy ulewne deszcze trwające od 11-14. Jeśli mimo wszystko strzelanka się odbędzie chętnie przeleje wpisowe mimo braku obecności lub przekażę przy okazji.

Ja i @Damian tez odpuszczamy , za dużo obowiązków w tygodniu żeby się rozchorować ,miłej gry !

odpuszczam

W związku z ulewami i burzami, które przez cały jutrzejszy będą na naszym terenie na prośbę wielu graczy odwołujemy wydarzenie.

Nowy termin zostanie podany wkrótce (najprawdopodobniej 20.08).

1 polubienie

27 please. Wcześniej niestety nie mogę.

Na tym przesuniętym jakie będą zasady J/FPS , też te dziwne czy standard ?

1 polubienie

To wiadomo kiedy odbędzie się strzelanka?

Ten temat został automatycznie zamknięty po 29 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.