20.03.2016

Dzięki za spotkanie :wink:

Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas! Jestem zadowolony i czekam na powtórkę! :wink:
Podsyłam fotki (to co udało mi się na szybko zrobić telefonem). Video przejrzę i jeśli coś się nada do zmontowania to wrzucę niebawem :wink:
https://drive.google.com/folderview?id=0BxhSAcT8D6fpTlVKZmF4cDNla0k&usp=sharing

PS. Dzięki wielkie chłopakom z B.R.O.S.'u za pomoc i wiele cennych uwag!

Genialne spotkanie bez większego scenariusza ale było na prawdę spoko :slight_smile:

rozpierdol na maksa ;D do nastepnej strzelanki !!

Wraz z Damianem (syn) jesteśmy mega zadowoleni. Było około 40 osób. Atmosfera super, mili ludzie. Mimo zmiennej pogody i braków w wyposażeniu bawiliśmy się świetnie. Dziękuję i do zobaczenia.

Jak zwykle super klimat. Organizacja wielki +

Bardzo duży + , było super :slight_smile:

Mimo pewnej improwizacji było zajebiście zwłaszcza kilka akcji jedną jak najszybciej wrzucę (tą na samym końcu XD)

Moi Drodzy,

W imieniu administracji obecnej na spotkaniu serdecznie Wam dziękujemy za dzisiejszy dzień. Mimo braku przygotowania rekwizytów, dzięki Waszym chęciom, udało nam się ogarnąć bardzo fajną grę.

Jeśli możemy Wam służyć radą w sprawach dotyczących sprzętu, niejasności zasad, itd. to się cieszymy. Od tego jesteśmy.

Do zobaczenia po Świętach.

P.S. Pamiętajcie o naszej prośbie dotyczącej opłaty za taśmę. Od następnego spotkania będziemy tego bardziej rygorystycznie przestrzegać.

Już jest - YouTube

Ten dźwięk gb jak batka ledwo zipie :smiley: wyciskanie ostatnich amperów

Z mojej perspektywy to już nie było takie śmieszne :frowning:

(16:30) “ich jest więcej niż ja mam kulek” powinien się film nazywać :wink:

Coś tam udało się poskładać :wink: