Opłata za taśmę (oznaczenie stron) 1zł. Każdy kto nie ma znacznika - płaci, niezależnie czy jesteś w drużynie oznaczonej czy nie.
Oczywiście w pełnej gotowości na godzinę 10:00
Głosy osób, które nie przedstawiły się w dziale “Witam, chciałbym się przedstawić” nie są brane pod uwagę
Przypominam że limity FPS (CQB) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!
Jeśli zagłosowałeś a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny.
Które to będzie to dalsze Krzekowo? Na mapie dojazdu do miejscówek jest podane tylko jedno Krzekowo. (chyba, że coś przegapiłem) Pytam ponieważ będzie to moja pierwsza strzelanka z Wami.
Na razie nie oddaję głosu ponieważ moja obecność jest na 70% (raczej będę mimo braku kilku elementów sprzętu - nie mogę dłużej patrzeć jak to co już mam leży i się kurzy )
PS. Będę jechał ze Słonecznego i mam 2 wolne miejsca w aucie więc jeśli ktoś chce się zabrać to z chęcią zabiorę co też zaprocentuje moją obecnością
Czy coś szczególnego mam zabrać ze sobą oprócz podstaw regulaminowych, dobrego humoru oraz chęci do zabawy?
Znaczy odbywa się bezwzględu na pogodę i ilość osób. Chyba że każdy kto głosował zadeklaruje ze go nie będzie wtedy będzie duże info że strzelanki nie będzie ale jeszcze się tak nie zdarzyło.
Jestem na 100%.
Lecę z dwoma miejscami wolnymi ze Słonecznego - Struga - Wyszyńskiego - Krzywoustego - 26go Kwietnia - Taczaka - Szeroka
Jak coś to mogę dwie osoby zabrać a w centrum ewentualnie pod kogoś podjechać - zainteresowani dajcie PW gdzie i o której.