Po tym jak przechronowałem replike okazuje się ze jest około 340 fps , wiec jak mi się uda to wpadne
i pytanko ma ktoś chrono a będzie na wiskordzie? (tak dla pewności bym sprawdził znowu )
Ktoś, jakaś dobra dusza użyczyła sprężyny 90 do AUGa za co wielkie dzięki, ale po strzelance już nie miałem komu oddać. Trzymam, mam, nie zgubie, kiedy i gdzie mogę oddać.
Strzelanka średnia ale dziękuje wszystkim przybyłym!
Pragnę sprostować pewne pogłoski, a mianowicie :
Nikt na tym spotkaniu nie dostał bana i nie wiem skąd to wyszło …
Pan który nie został dopuszczony do rozgrywki i musiał wrócić do domu … Sprawa wygląda następująco:
Na moje pytanie "Ile masz lat? " uzyskałem podpowiedź “Wystarczająco.” gdy poprosiłem pana o dokument w celu weryfikacji wieku pan takowego nie posiadał, więc nie został dopuszczony. Pamiętajcie że administracja musi dbać też o swoje bezpieczeństwo
Pan któremu kazałem wrócić na respa podczas rozgrywki:
Zrobiłem to dlatego że pan owszem ustrzelił mnie i strzelał dalej ale nie widzę w tym nic złego ponieważ mimo iż sięgnąłem po czerwoną szmatę kolega tego nie widział a ja też niewystarczająco głośno oznajmiłem że dostałem i tu nikt do nikogo pretensji nie miał… Sytuacja zmieniła się gdy pan wyciągną zza rogu sam pistolet po czym oddał 2 strzały (nie muszę chyba przypominać że nie tolerujemy strzelania na murzyna) po czym podszedłem i wyjaśniłem że kolega strzelał "na murzyna " i karą za to jest zejście na respa uprzedziłem również kolegę że nie chce tego więcej widzieć…
Tyle w temacie jeżeli są jeszcze jakieś niejasności proszę pisać
BTW
Niedzielny wynik
Admini - nieregulaminowa moc w replice to 4:0 dla adminów
Panowie naprawdę można nawet w sobotę podjechać z repliką do shota i się przechronować zaoszczędzi to wam straconego czasu a nam nerwów