19.07.2015

Gdzie strzelamy?

• Dobra (CQB 350fps)
  • Krzekowo
  • Mosty
  • Prochownia
  • Warszewo II
  • Wielgowo
  • Wiskord (350fps!)
  • Nie będzie mnie

0 głosujących

Zapraszam do głosowania!

Ankieta zakończy się w sobotę 18.07.2015 r.
Spotkanie odbędzie się zgodnie z zasadami forum TaktycznySzczecin!

****REGULAMIN SPOTKAŃ
Na spotkaniach obowiązuje ograniczenie wiekowe od 15 roku życia ze zgodą od rodzica:

****WZÓR ZGODY OD RODZICA
Osoby, które w dniu rozgrywki nie będą dysponowały pisemnym pozwoleniem od rodzica nie zostaną dopuszczone do gry!

Jeżeli nie wiesz, gdzie i jak dojechać na miejsce spotkania przejdź do:
****MAPA DOJAZDU DO MIEJSCÓWEK
******ODNOŚNIKI DO OPISÓW MIEJSCÓWEK (pirotechnika, opis terenu itp.)**Przypominam, iż wszyscy gracze bez wyjątku zobowiązani są do posiadania oznaczenia trafień w postaci czerwonego materiału! Materiał w innym kolorze nie może być używany do oznaczeń!

Opłata za taśmę (oznaczenie stron) 1zł. Każdy kto nie ma znacznika - płaci, niezależnie czy jesteś w drużynie oznaczonej czy nie.

Oczywiście w pełnej gotowości na godzinę 10:00 :wink:

Jeżeli wygra coś co nie jest CQB będe jeżeli nie to sorry , brak repliki do 350fps

Jak wyżej ale jeszczę nie głosuję bo nie mam pewności

poprosze przenieść mój głos na Wiskord

nie ma możliwości przenoszenia głosów

Po tym jak przechronowałem replike okazuje się ze jest około 340 fps , wiec jak mi się uda to wpadne :slight_smile:
i pytanko ma ktoś chrono a będzie na wiskordzie? :slight_smile: (tak dla pewności bym sprawdził znowu ) :wink:

Jak wyzdrowieje to się pojawię i wezmę chrono :slight_smile:

W strzelankach, będę brał udział prawdopodobnie od 22 Sierpnia (praca, wyjazdy, rodzice), także do tego momentu wyłączam się z głosowań :slight_smile:

będę na 100% ale nie mogę głosować ;( jakieś głupie zasady tu macie :smiley: hahhaahah

Przecież możesz głosować wystarczy kliknąć …

Chyba że dostał bana na głosowanie :da dum tsss:

chyba że jest się spoonem

Wpadnę sobie :slight_smile: :smiley:

Mnie jednak nie będzie. Termin wyjazdu się zmienił. O 10.00 już mnie nie ma.

Jutro jadę z Płoni na wiskord. Mam 4 miejsca. Dzwonić po 8. Tel. 731721417

Przepraszam że uciekłem tak szybko , ale dostałem telefon w zwiazku ze sprawą rodzinną i musialem uciekać… ;-(
Jeszcze raz sorki

Dzięki za grę … tym co grali !

Ktoś, jakaś dobra dusza użyczyła sprężyny 90 do AUGa za co wielkie dzięki, ale po strzelance już nie miałem komu oddać. Trzymam, mam, nie zgubie, kiedy i gdzie mogę oddać.

Strzelanka średnia :confused: ale dziękuje wszystkim przybyłym! :slight_smile:

Pragnę sprostować pewne pogłoski, a mianowicie :

• Nikt na tym spotkaniu nie dostał bana i nie wiem skąd to wyszło …
  • Pan który nie został dopuszczony do rozgrywki i musiał wrócić do domu … Sprawa wygląda następująco:
    Na moje pytanie "Ile masz lat? " uzyskałem podpowiedź “Wystarczająco.” gdy poprosiłem pana o dokument w celu weryfikacji wieku pan takowego nie posiadał, więc nie został dopuszczony. Pamiętajcie że administracja musi dbać też o swoje bezpieczeństwo :slight_smile:
  • Pan któremu kazałem wrócić na respa podczas rozgrywki:
    Zrobiłem to dlatego że pan owszem ustrzelił mnie i strzelał dalej ale nie widzę w tym nic złego ponieważ mimo iż sięgnąłem po czerwoną szmatę kolega tego nie widział a ja też niewystarczająco głośno oznajmiłem że dostałem i tu nikt do nikogo pretensji nie miał… Sytuacja zmieniła się gdy pan wyciągną zza rogu sam pistolet po czym oddał 2 strzały (nie muszę chyba przypominać że nie tolerujemy strzelania na murzyna) po czym podszedłem i wyjaśniłem że kolega strzelał "na murzyna " i karą za to jest zejście na respa uprzedziłem również kolegę że nie chce tego więcej widzieć…
    Tyle w temacie :slight_smile: jeżeli są jeszcze jakieś niejasności proszę pisać

BTW
    Niedzielny wynik
    Admini - nieregulaminowa moc w replice to 4:0 dla adminów
    Panowie naprawdę można nawet w sobotę podjechać z repliką do shota i się przechronować zaoszczędzi to wam straconego czasu a nam nerwów :wink:

Pozdrawiam kochani :*