19.07.2015

Strzelanka gorzej niż średnia. Jest jedna rzecz, która mnie ciekawi. Pirania powiedział mi na strzelance, że słyszał od kogoś, jakobym opierd*** Pana Fotografa, który w towarzystwie półgołej Pani, dwójki młodzieży i dwójki dzieci - nie pytajcie… - robił zdjęcia na Wiskordzie. Nic takiego nie miało miejsca, zwyczajnie zapytałem ile czasu jeszcze zabawią i tyle. Kto takie pierdoły rozpowiada?

Herod, niech Pirania powie kto i po kłopocie. Ja dorzucę jeszcze swoje dwa grosze… Jeśli ktoś zamiast grać woli pilnować ścian albo respa to niech sie zastanowi nad przychodzeniem na strzelankę, bo psuje to rozgrywkę innym. Full stop.

Pirania mylił się w zeznaniach, chyba trzeba będzie podpiąć mu lipola do jaj :smiley: A co do śpiących na respie księżniczek - won! Marnujecie nasz czas.

Dzięki za strzelanke tym co grali!!!
P.S. nie wiem kto to powiedzial ale on cytuje “ooo Herod się wydarl” ja coś usłyszałem nie wiem czy to z ulicy czy skąd ja tylko się spytałem ciebie Herod

Nieważne, lipol Cię nie minie :smiley:

szykuje sie elektryzująca zabawa

p.s.
informacja o krzyku heroda wyszła ode mnie ponieważ w trakcie rozmowy ze spoonem tak mi sie wydalo i uwaga cytuje " chyba herod sie wydarł" ale ta informacja nie była potwierdzona wiec nie wiem czemu ktoś to rozpowiada btw to zdanie było skierowane do spoona . Jeżeli kogoś uraziło moje stwierdzenie przepraszam.

Nie przyjmuję, szykuj jaja :smiley: