17.11.2024 SCENARIUSZ - Podbój - Prochownia

Z racji że jade z Kostrzyna nad Odrą, i poza onm rzadko pojawiam sie w zs na czyms innym, moge dostac jakąś pinezke czy cos jak dojechsc do miejsca zbiórki/parkingu ?

Masz na gorze w opisie ‘Gameplay location / Miejsce rozgrywki i dojazd’ i tam jest odnosnik do mapy z zaznaczonym parkingiem.

Tak widze ale nie jestem w stanie tego przeniesc na mape google i dac trase dojazdu wiec jesli ktos ma pinezke i moze podesłać bede wdzieczny.

Kliknij na mapce oznaczenie Parkingu i bedziesz mogl przeskoczyc do google maps.

1 Like

Dziekuje mam.

Cisnę w niedzielę jeśli mam kogoś zabrać z prawobrzerza dzwońcie 515364365Ruszam z słonecznego

Jedzie ktos z pomorzan albo okolicy i ma miejsce wolne ? Ewentualnie z Granitowej zeby nie isc z buta ?

Czesc mialby ktos jedno miejsce i czy by mogl mnie zabrac z pomorzan i przywiesc ?

Będzie miał ktoś na sell kulki 0.20 - 0.25 1kg

Aktualizacja mapek oraz mechaniki niszczenia garnzonów. Przeczytajcie.
Niszczenie garnizonów nie wymaga interakcji z sędzią!

Będzie miał ktoś podwieźć z niebuszewa?

@Kleszcz jak zwykle dobra robota. Super gra, bawilem sie bardzo dobrze :wink:

8 Likes

Chłopaki dziękuję za zorganizowanie scenariusza, w końcu coś blisko domu to udało się dotrzeć :wink:

Pogoda przez większość czasu dopisywała, na koniec tylko jak ponure miny graczy zdominowały teren gry, pogoda uznała, że chyba nie zasługujemy na słońce i schłodziła nasze gotujące się emocje…

Dziękuję jeszcze raz za organizację i wszystkim przybyłym za udział w rozgrywce pomimo aury :wink:

Żeby nie było za słodko :smiley:

Szkoda, że nie Bastogne, Bastogne lepsze ;p

Szkoda, że repliki CQB nie bolą jak dostajesz, bo jak nie boli to nie dostałeś… a jeszcze nie ma kurtek zimowych…

7 Likes

Pomino szybko rozjebanej stopy, zajebiście się bawiłem jako dowódca drużyny. Scenariusz jak zwykle super zorganizowany przez Kleszcza. Pogoda pomimo drobnych opadów była super i dawała tę nutkę atmosfery. Nie mogę doczekać się więcej takich scenariuszy.

Dzięki!

5 Likes

Dzięki za grę wyniki podam jutro.

6 Likes

nie trzeba, wiadomo kto wygrał :sweat_smile:

1 Like

Coś w tym jest :cry:

Wygrała drużyna niebieska!

Pomarańczowi: 117,5 pkt
Z zadań: 37,5 pkt
Z kontroli terenu: 80 pkt

Niebiescy: 247,5 pkt
Z zadań: 87,5 pkt
Z kontroli terenu: 160

5 Likes

Czyli opłacało się klepać w przyciski na zegarach. :grinning:

1 Like

Gra była super, aczkolwiek dowództwo i organizacja u pomarańczowych lezały totalnie. Gratulacje dla niebieskich!

5 Likes