Z racji że jade z Kostrzyna nad Odrą, i poza onm rzadko pojawiam sie w zs na czyms innym, moge dostac jakąś pinezke czy cos jak dojechsc do miejsca zbiórki/parkingu ?
Masz na gorze w opisie ‘Gameplay location / Miejsce rozgrywki i dojazd’ i tam jest odnosnik do mapy z zaznaczonym parkingiem.
Tak widze ale nie jestem w stanie tego przeniesc na mape google i dac trase dojazdu wiec jesli ktos ma pinezke i moze podesłać bede wdzieczny.
Dziekuje mam.
Cisnę w niedzielę jeśli mam kogoś zabrać z prawobrzerza dzwońcie 515364365Ruszam z słonecznego
Jedzie ktos z pomorzan albo okolicy i ma miejsce wolne ? Ewentualnie z Granitowej zeby nie isc z buta ?
Czesc mialby ktos jedno miejsce i czy by mogl mnie zabrac z pomorzan i przywiesc ?
Będzie miał ktoś na sell kulki 0.20 - 0.25 1kg
Aktualizacja mapek oraz mechaniki niszczenia garnzonów. Przeczytajcie.
Niszczenie garnizonów nie wymaga interakcji z sędzią!
Będzie miał ktoś podwieźć z niebuszewa?
@Kleszcz jak zwykle dobra robota. Super gra, bawilem sie bardzo dobrze
Chłopaki dziękuję za zorganizowanie scenariusza, w końcu coś blisko domu to udało się dotrzeć
Pogoda przez większość czasu dopisywała, na koniec tylko jak ponure miny graczy zdominowały teren gry, pogoda uznała, że chyba nie zasługujemy na słońce i schłodziła nasze gotujące się emocje…
Dziękuję jeszcze raz za organizację i wszystkim przybyłym za udział w rozgrywce pomimo aury
Żeby nie było za słodko
Szkoda, że nie Bastogne, Bastogne lepsze ;p
Szkoda, że repliki CQB nie bolą jak dostajesz, bo jak nie boli to nie dostałeś… a jeszcze nie ma kurtek zimowych…
Pomino szybko rozjebanej stopy, zajebiście się bawiłem jako dowódca drużyny. Scenariusz jak zwykle super zorganizowany przez Kleszcza. Pogoda pomimo drobnych opadów była super i dawała tę nutkę atmosfery. Nie mogę doczekać się więcej takich scenariuszy.
Dzięki!
Dzięki za grę wyniki podam jutro.
nie trzeba, wiadomo kto wygrał
Coś w tym jest
Wygrała drużyna niebieska!
Pomarańczowi: 117,5 pkt
Z zadań: 37,5 pkt
Z kontroli terenu: 80 pkt
Niebiescy: 247,5 pkt
Z zadań: 87,5 pkt
Z kontroli terenu: 160
Czyli opłacało się klepać w przyciski na zegarach.
Gra była super, aczkolwiek dowództwo i organizacja u pomarańczowych lezały totalnie. Gratulacje dla niebieskich!