17.05.2026 - (DMR Mode) Bastogne

Zdejmij ghili jak do mnie mówisz.

6 polubień

mnie nikt w ghilli nigdy nie widział (bo mam tak dobre ghillie hehehehe)

1 polubienie

Rozumiem ze repliki snajperskie ktore umozliwiaja strzelanie czesniej niz raz na 1 sekunde maja tez limit 1.9 J ? Znaczy wszystkie ktore maja HPA?

Jezeli jest to dla testu - to ktos bedzie testowal ?

Czy tak jak z kmami bedzie - zmienmy zasady zeby nikt wiecej nie uzywal ?

Pytam bo to juz moja druga replika dla ktorej psujecie zasady tak zeby nie mozna bylo jej uzywac…

Co z limitem rofa dla szturmow ?

3 polubienia

nie podpowiadaj, bo zaraz wszystko będzie znerfione :stuck_out_tongue:

1 polubienie

1 polubienie

Spokojnie to tylko test - nie wszystkie strzelanki takie są - oczywiście że w razie zmian będzie karencja.

Szukanie problemów których nie ma aby pokazać że są rozwiązywane

Ersoft się kończy

5 polubień

Według mnie fakt, że najpopularniejsza klasa replik - szturm, jest deklasowana pod każdym względem przez inne klasy, jest problemem.

Emka z dużym magiem zawsze była i będzie emką z dużym magiem, zasady były po prostu dziurawe.

A dlaczego zawsze problem mają te same osoby? I jak się okazuje jest ich dosłownie kilka.

Szturm jest moim ulubionym narzędziem. Uniwersalny i kochany.
Możesz posiać elegancki zaporowy
Możesz przygowoździć dmr (tylko zabierz działającą replikę do lasu)
Możesz z przyłożenia komuś sprzedać kulkę bez potrzeby noszenia klamki

Na szczęście jest deklasowany tylko w twojej głowie i kilku innych osób

3 polubienia

Jakim cudem xD nasze zasady robią szturmom tak dobrze że to się w głowie nie mieści. 1,9 J na 0,32 to tak z 60 m zasięgu gdzie trafisz gościa w czajnik pierwszą kulką.
Masz ciężki palec? - say no more, oto elektryczny box dla Pana miłej zabawy.
Wydałeś wszystko na boxa i ciężkie kulki do szturmu - żaden problem nie musisz mieć boczniaka zmień tylko proszę ogień na pojedynczy i miłej zabawy.
Ale szturm szturmowi nie równy :wink:

1 polubienie

10 polubień

2 polubienia

4 polubienia

NIE wychodzimy w trakcie rozgrywki.

7 polubień

3 polubienia

Ej właśnie to jest ciekawe Kleszczu o co z tym chodzi, jak kogo przyciśnie na kibel to lepiej żeby właśnie opuścił teren rozgrywki, nie wspominając o innych zdarzeniach losowych.
Chyba, że to odnosi się do tych co uciekają po godzinie gry i zaburzają balans drużyn, na takich to wieczna hańba i przeganianie do drużyny przeciwnej

2 polubienia

co xD
to nie szturm jest deklasowany tylko większość ludzi ze szturmem ma skill issue i ciężko im w 3 osoby podbiec te 20-30m na full speedzie rozpierdalając campera w krzaku

szturm to był deklasowany X lat temu jak bogaci brali repliki po 2k, a biedaki biegały z bieda cymami, teraz bieda specny z pudełka robią sieczkę, więc no kurwa xD

1 polubienie

Sparafrazuje to - to nie szturm jest deklasowany, tylko wszystko do 1.9J nazywane jest szturmem.
A szturm stokowy 1.55J @ 0.25g i dobry szturm czy nawet Prime po delikatnych modach 1.85J+ @ 0.36g to dwie kompletnie inne repliki :wink:

3 polubienia

Nie noo… 36ski walić do szturmu to za drogo. Co jeżeli będę musiał skosić krzak? 30stki też dadzą radę :sweat_smile:

swoją drogą jako co byłby liczony shotgun HPA?
niby jest przeładowanie, ale wali 3/6 kulkami na raz, mogę go na 3J ustawić? :thinking:
tylko, wiem, że da się go bardzo szybko przeładować, więc no spokojnie oddam 2,5 strzała/s :thinking:

To samo mówiono o .28… później o .30, a poźniej o .32 :wink:
Strzelaj mniej, ale celniej :wink:

1 polubienie