PTSD po ONM zostało ![]()
ONM, jeczydol, bol, cqb, za dużo tego
Nie traćcie ducha, Mod Was wyru… Wysłucha ![]()
Nie mam nic przeciwko granatom ASG, zarówno tym gazowym, jak i tym petardowym (byle z głową i umiarem), ale widzę dwa problemy z ich używaniem na Unikonie.
To nowa miejscówka, dopiero na nią wchodzimy. Co do zasady każda gra w miejscu położonym tak blisko dróg i nieruchomości powinna zwracać na nas minimum uwagi. Kilkudziesięciu chłopa w mundurach popierniczających po terenie starej fabryki może zwrócić uwagę ciekawskich, jeżeli dojdą do tego jeszcze hałasy to zwróci na pewno. Jak ostatnio zaparkowaliśmy na parkingu przy Biedrze to ludzie zajeżdżali obok bo myśleli że to handlowa niedziela, tak więc wiele im nie trzeba. Nie mam ochoty i zamiaru tłumaczyć się przed służbami porządkowymi co tu się wyprawia.
A drugi powód jest zupełnie prozaiczny. Niespecjalnie jest tam gdzie rzucać cokolwiek. Nie ma tam pokoi jako takich, pomieszczenia to rożnej wielkości hale. Jeżeli granat miałby wyeliminować całe pomieszczenie to na respa pójdzie z 10 chłopa. Będą o to spiny i to mogę zagwarantować. Zobaczycie o czym mowa gdy przyjrzycie się dynamice rozgrywki w tym miejscu. Walka o dwa główne przejścia będzie zacięta, granat wszystko skomplikuje.
Zacznijmy powoli, zobaczymy jak się gra potoczy i wtedy się okaże .
A tak bajdełej - jest poniedziałek a my mamy już 38 graczy.
spadłem z fotela xD
Podpinam się pod request, zarejestrowałem się albo 3 razy albo w ogóle ![]()
no na ostatniej, ostatniej niedzieli zademonstrowałem niebieskim jak działa i kulki sięgnęły kilka osób z ponad 10m ![]()
No to rzuciłeś wyżej niż 10 m ![]()
Mszaan zarejestrowałeś się
Czy moglbym tez prosic o potwierdzenie czy sie zapisalem bo nie mam pewnosci?
Czy wy wszyscy wypełniacie ten ankiety po wypiciu pół litra na głowę, czy zarzuceniu jakiejś piguły?![]()
a to tak nie można ?
nawet trzeba ![]()
Nie, poprostu wpisywalem sie tez na inne scenariusze i nie mam pewnosci
Montess jesteś zapisany
Jeśli ktoś może maskę stalker pożyczyć na czas strzelanki, to będzie mi miło.
“Aby głosować w tej ankiecie, musisz być członkiem Zweryfikowani”
Nie jestem zweryfikowany, czy zgłoszenie przez FB wystarczy?
Tak, w tym przypadku to zgłoszenie przez formularz jest warunkiem dopuszczenia ![]()
Nie będzie mnie.
Nie bedzie mnie
możliwe, że ja.
Nie ma jakiejś opcji sprawdzenia przez google czy się wypełniło formularz? bo pamiętam, że mi kazali wypełniać i widzę w historii, że wchodziłem, ale coś mnie dręczy ![]()