15.05.2022

Panie i panowie, reasumując:

Zegary
Czerwoni: 200, 18, 30= 248
Niebiescy: 0, 28, 157= 185

Pręty
Czerwoni: 168
Niebiescy: 96

Koperty fabularne
Niebiescy: 40
Czerwoni: 40

Nie obyło się bez problemów technicznych z zegarami, które odmówiły posłuszeństwa lub zostały źle skonfigurowane (mea culpa). Błędy sprostowane i przeliczone.

Sumarycznie:

CZERWONI: 456
NIEBIESCY: 321

Organizacyjnie:

• Mumin, Kocur - dziękuję za pomoc w ogarnięciu terenu przed i po rozgrywce.
  • Wszystkim grającym dziękuje za dobrą zabawę i nie śmiecenie (kosze były pełne, a respy czyste). Miło było widzieć zmęczone i uśmiechnięte twarze dreptajace 200-300m na respa :wink:
  • Od chwili przyjazdy na miejsce rozgrywki, przez jej nadzorowanie, po posprzątanie zrobiłem 20km :smiley:
  • graty z auta będę wyciągał chyba do środy.

Jeśli ktoś z Was chciałby zorganizować coś podobnego, coś więcej niż “gra o flagę” czy “trzy linie”, to proszę o info. Mamy flagi, zegary, pręty+nosidła i wiele innych elementów które chętnie pożyczę organizującemu event.
    Napiszcie fabułe/mechanikę, ogarnijcie teren, a jęsli trzeba będzie zespół moderacyjny pomoże (a przynajmnij nie będzie przeszkadzał) :wink:

To czy będziemy męczyć “trzy flagi”, zegary, i walke o jeden punkty czy będziemy robić coś wiecej zależy tylko o Was.

Kto dowodzil Czerwonymi?

Wayn - ale po czasie dopadły go schorzenia geriatryczne i musiał uciekać do domu. Wtedy zastąpił go Kocur.

Choć w praktyce niebiescy mieli Dowództwo w sztabie, a czerwoni … dowódce w polu :wink:

Dzięki Gawron89 za zorganizowanie i dzięki uczestnikom, dobrze się bawiłem.

Również dziękuję wam za zorganizowanie rozgrywki. Tak dobra była zabawa, że nie chciało mi się zdjęć robić, więc mam tylko te 12 z parkingu :slight_smile: - zdjęcia ASG 15.05.2022 – Google Drive

Dowódcy czerwonych nie przeszkadzali walczącym wydając im rozkazy - radzili sobie dobrze sami :wink:

3 krótkie filmy ze zbiórki:
https://drive.google.com/drive/folders/1hyFoa1PNS4oLS3Wj0Mul-c7uKNhWsI_g