12.04.2015

Chciałbym tylko napomknąć, że nie każdy ma czas w każdą niedzielę pojawić się na strzelance. Ja na ten przykład mam jedną wolną niedzielę w miesiącu i chciałbym przyjechać postrzelać. Niestety (albo i nie) nie posiadam repliki do cqb także zabawa na wiskordzie idzie się jebać. To już chyba 2 albo 3 ankieta kiedy jestem zmuszony napisać, że jeśli wygra wiskord to mnie nie ma. Generalnie powinniśmy mieć w dupie farbiarzy i jechać na dobrą. Na sriskord pojedziecie se za tydzień.

Wiecie jak obejść ankietę ?

1 osoba bierze miejscówkę bez limitu fps, wpisuje w dziale scenariusze że tego dnia jest scenariusz na miejscówce takiej i takiej i każdy kto nie ma repliki do 350 jedzie na scenariusz a reszta jedzie na wiskord/dobra z limitem 350.
Ta sama osoba zbiera pozwolenia od nieletnich (zabezpieczenie) i gracie.

Bardzo dobry pomysl, tylko trzeba znalezc osobe ktora sie tym zajmie ;D

Dawajcie na Wielgowo , ja się zajmę organizacją

Ja na wielgowo bardzo chetnie :wink:

Wielgowo moze byc.

Ogolnie to gicior by bylo cos na otwartym np. wielgowo jezeli zdaze ogarnac mojego gnata, ale jak nie dam rady to na wiskord od biedy cos znajde :smiley:

Wielgowo pasuje.

Robi się chaos… więc zacytuje Heroda ( chyba nie obrazi się )

Jezu telepatia! :slight_smile: Właśnie miałem pisać.

Po to mamy ankiety, by użytkownicy forum wybierali miejscówkę. Wygrywa ta miejscówka, która zbierze najwięcej głosów. Głosy zlicza się biorąc pod uwagę wszystkie ważne - czyli oddane przez użytkowników, którzy przedstawili się w dziale Witam, chciałbym się przedstawić. Istnieje wszak zawsze możliwość, że ktoś rejestruje się pod kilkoma kontami, by mieć w ten sposób przewagę w ankietach (notabene konsekwencją tego jest dożywotni ban na forum, więc śmiało). Każda ankieta kończy się postem Administratora bądź Moderatora forum, który po zliczeniu głosów wyłania zwycięską miejscówkę.

Wiem, że brzmię jak spięty belfer ale sami wprowadzacie nieład do głosowania. Pisałem - zastanowić się dwa razy przed oddaniem głosu. I nie wyjeżdżać mi teraz z jakimś Wielgowem, zgodnie z ankietą szanse na wygraną w tym tygodniu mają Dobra (teren zielony) oraz Wiskord. Taki urok demokracji.

Osobiscie glos oddalem przed dotarciem informacji o malarzach na dobrej i moim zdaniem nie ma sensu sie wykłocac o miejscowke. A godzina spotkania jest juz ustalona?

Tak oni maja na 9:00

Rozumiem, ze chodzi o malarzy? W takim razie my mozemy popoludniu wpasc, czy nie? :slight_smile:

Nie strzelanka jest na 10, a po drugie malarze sa tam do 16 albo i dluzej

W pierwszym poście masz podaną godzinę 10:00.

Nie. Nasze strzelanki zawsze są na godzinę 10:00 i ludzie mają ten czas zarezerwowany na strzelankę. Jak zmienimy godzinę, to połowa odpadnie bo ma obiad o 15, kilka innych osób bo jedzie do teściowej, a jeszcze kolejni bo jadą z żoną na zakupy. Nie ma szans :stuck_out_tongue:

Herod - większość z tych co głosowali na Dobrą nie ma replik do CQB i nawet jeśli wygra Wiskord to i tak na niego nie pojadą , stąd mój pomysł co do Wielgowa , ale jeśli zakłóciłem harmonię głosowania - to się wycofuje , bo na Dobrej grają malarze , a Wiskord to nie moja bajka . :frowning:

Jak będzie wiskord to ja odpadam

Wiskord, odapam - brak repliki

Rozumiem ze ktos nie ma repliki do CQB, sam jeszcze nie dawno nie miałem i :
A) odpuszczałem strzelanki w budynkach i czekałem na las
B) pożyczyłem replikę z wypożyczalni na forum
C) potem zmieniałem sprężynę … Proste.

Ale co wg mnie najważniejsze : Zasady sa i trzeba sie ich trzymać inaczej bedzie robił sie coraz większy chaos niestety.

Zakupy z zona sa zajebiste :slight_smile: polecam !

Nie ma to jak zabawa w rodzinę :wink: