Witam,
z ciekawości szukając ładownic na baofengi znalazłem firmę która szyje customowy sprzęt na zamówienie i odezwałem się do nich w celu właśnie ładownic, przedstawiono mi ❤❤❤❤❤ projekt ładownicy specjalnie na baofenga z gum aby radio trzymało się wybornie i nie wypadało. Z racji tego że mają w ofercie tylko jedną ładownice na radio do kamizelki jpc z rzepem.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5651_o.jpgNapisałem do ich aby dowiedzieć się czy dadzą radę zrobić ładownice na molle do standardowej kamizelki i dostałem pozytywną odpowiedz że nie ma problemu ale jest jedno ale są tylko 2 kolory Coyote Brown i Multicam i pasy molle mają tylko czarne (nie widać ich bo są pod ładownicą).Ładownica będzie wyglądać jak ta na zdjęciu tylko zamiast rzepów będzie miała pasy molle. Jutro będę miał pierwsze zdjęcia jak to będzie wyglądać. Nie ma żadnego problemu aby podpiąć do radia ptt.
Cena za ładownice w coyocie to od 40 zł do 50 zł a w mutlicamie od 50 zł do 60 zł i jutro będe znam mniej więcej dokładne ceny.
Firma to
Gingers Tacticool Gear i ma stronę na fb. Przy większym zamówieniu możemy powalczyć o rabat w zależności od kwoty zamówienia.
Proszę o wpisywanie się na listę do środy(19.3.2014)
Wpisywać się według wzoru (numer, nick, kolor ładownicy)
1. Bloo, Coyote Brown
2.
3.
4.
5.