Znaczniki stron - produkcja, dystrybucja, mastur…

Siema, pytałem Wayne’a i wyraził zgodę na to, żebym wziął się za organizację i dystrybucję znaczników stron. Piszę ten post informacyjnie, żeby dać znać że coś takiego powstaje :wink:

Wayne podpowiedział, że najlepsze będą dwustronne - z jednej strony niebieski i z drugiej pomarańczowy. Przy takiej metodzie do zabrania na strzelanki potrzebne będą dwie sztuki, nie cztery. Znaczniki będą miały 5cm szerokości.

Więcej informacji wkrótce.

2 polubienia

Ja mam zrobione z tego (dwustronne)

https://allegro.pl/oferta/tasma-rzep-50mm-1mb-komplet-kolory-czerwony-6849224433?fromVariant=6849224433

Ale nie do końca dobrze się to spisuje, właściwie przestałem tego używać - np. przy krótkim rękawku cały czas mi zlatywało. Na mudur jak najbardziej spoko.

1 polubienie

Ja używam materiału połączonego z gumą bardzo rozciągliwy takie paski szerokości 5cm i długości 25 cm i są ok.

Zamawiam metrowy odcinek i starcza mi na dwie strony zszywam na pożądaną szerokość i jest idealny.wszystko zależy jak sie zszyje.

1 polubienie

Dziękuję Panowie za podpowiedzi :wink:

przy krótkim rękawie nie ma na tyle materiału koszulki na którym mogłoby się zaprzeć, pomyślę, ale nie wiem czy uda się temu zapobiec :frowning:

wydaje mi się, że ciężko będzie mi połączyć dwa kolory w jeden pasek. Zakładam zszycie rzepów, a rozciągliwego materiału chyba nie dam rady zszyć tak, żeby to było trwałe