Wymiana usług i korzyści ... ;)

Jak by ktoś szukał zrobienia tzw. zabudowy wyprawowej do samochodu z funkcją spania lub bez lub różnego rodzaju boxów kuchennych do vanów lub innych rzeczy wykonanych ze sklejki, drewna to zapraszam.

2 polubienia

Elektryk domowy, składanie rozdzielni domowych kładzenie kabelków i inne czyności związane z elektryką do 1kv
Montaż/demontaż/naprawa/konserwacja
Mam uprawnienia do takich robót

1 polubienie

Blacharz/lakiernik samochodowy

i cyk … 20 wiadomości od właścicieli japończyków.

Iiii cyk L4, rozladowany telefon, wyłączony modem;)

3 polubienia

Kuffa mam swojego japońca od 16 lat, a on sam ma już 30 i jak w nic nie przypieprzę to blacharz i lakiernik nie są mi do niczego potrzebni :rofl:

Budowa obiektòw przemysłowych, kostka, budowa domòw, posadzki przemysłowe, docieplenia, konstrukcje żelbetowe, konstrukcje stalowe.

Spawanie plastikow, naprawa tworzyw sztucznych. Moj tata projektuje wnetrza + wizualizacje.

1 polubienie

Szeroko pojęte finansowanie pojazdów:
Kredyty samochodowe
Leasingi
Wynajem długoterminowy

Z racji współpracy z większością salonów samochodowych w Szczecinie mogę też pomoc w kwestii zakupu auta;)

4 polubienia

To ja też w ramach zabaw po pracy :wink:

Lustra, lacobele, kabiny prysznicowe, balustrady szklane, daszki szklane, blaty i co tam wymyślicie w miarę możliwości technologicznych ze szkła :face_with_monocle:

I renowacja drewna :wink:

3 polubienia

Rada rabionów poleca :wink:

3 polubienia

Korepetycje z angielskiego i matematyki

Udzielam korepetycji dla dzieciaków z podstawówki, więc jeżeli twoja pociecha ma problem z którymś z wymienionych wyżej przedmiotów, to chętnie pomogę. Jestem w stanie robić je online jak i na miejscu. Wszytsko jest kwestia dogadania. Pomagam się również przygotować do testów 8-klasisty z podanych przedmiotów

Z koleji jeżeli jesteś lub twoje dziecko jest w liceum/technikum, oferuje korepetycje z matematyki na poziomie podstawowym (sam miałem z matury 98% także wiem jak się przygotować)