Czolem Panowie i Panie!
Przybywam zasiegnac rady w nurtujacej mnie kwestii…
Czy ktos uzywal replik od wolverine serii forged? Mial okazje to rozkrecic zobaczyc ile tam miejsca w srodku? Moze wiecie czy ten ich mosfet jest cokolwiek wart w stosunku do gate titana?
Urzekl mnie fakt ze uzywaja prawdziwych AR i poprostu wybebeszaja je zeby wsadzic airsoftowe flaki ale chetnie wysluchalbym kogos kto mial okazje sie tym pobawic.
A moze ktos nakieruje mnie skad moglbym dostac poprostu taka niefunkcjonalna AR prawdziwa do przerobienia? Zalezy mi na body bo najchetniej wsadzilbym do srodka cos w stylu mechanicznego blowbacka hpa od dytony. Frezowanie, toczenie, projektowanie customowych elementow to nie problem.
Jeżeli chodzi o samo body z tym w Polsce będzie problem. Najłatwiej było by znaleźć broń deko czyli pozbawioną cech bojowych ale takowa kosztuje tyle samolub zbliżenie do normalnej. Ostatecznie efekt będzie znikomy a cena wysoka. Wiem że kilka lat temu było kilka osób w Polsce które strugały coś podobnego ale na deko AK ale odkąd pojawiły się repliki od LCT/E&L temat jakoś przycichł
Proszę nie namawiaj do łamania prawa, wszelkie modyfikacje deko, podchodzą pod wyrabianie/ wytwarzanie broni palnej. Ak robili na częściach z palnego, ale korpus musiał być ASG, ze względu na inne wymiary pod gb