Team Questionnaire

Wypełnię formularz za nasz team. Odpowiedzi, które od Was potrzebuję:

1. Jaki chcemy kryptonim wywoławczy?
  2. Czy ktoś oprócz mnie ma GPS? Jeśli tak to marka i model.
  3. Jaką chcemy specjalizację? Pararescue Jumpers/Direct Action/Recon/CSAR
  4. Czy ktoś bierze świniaka?
  5. Czy Spoon poczuwa się jako “trained RTO”? Jeśli nie, to ktoś chce?
  6. Czy ktoś ma przetrenowaną procedurę MEDEVAC - raport 9 wersowy? Przetrenowany - nie tylko, wie coś takiego istnieje. Procedury SARNEG i EPA olewam, bo się nie znam.
  7. Mogę napisać, że możemy wyjść z bazy na 48 hrs? Czy lepiej 24hrs?

Mivaka podaję jako dowódcę i on ma decydujące zdanie w powyższych punktach, lecz chciałbym, aby każdy się wypowiedział.

ad 3. direct albo recon, ale w sumie dopasuję się do zdania większości
ad 6. Jeżeli Szczepan jedzie to na WZ mówił że to ogarnia
ad 7. jak dla mnie może być i 48h

1. Coś zajebistego po angielsku :slight_smile:
  2. Nie mam.
  3. Co do specjalizacji:
  • Pararescue Jumpers/CSAR (Combat Search And Rescue) - chłopcy na posyłki, będziemy latać po całym polu rozgrywki i leczyć umarlaków; zwróćcie też uwagę na nasz poziom wyszkolenia w zakresie medycyy pola walki - i to po angielsku,
  • Recon - nie zapisywaliśmy się do nich, ale jeśli tak zdecydujecie to nie pogardzę,
  • DA - na tym znać się będziemy najlepiej i tego bym się trzymał.
  1. Nie ja.
    5./6. Ja mogę być, postaram się jak najszybciej ogarnąć SARNEG/EPA/MEDEVAC tak dla pewności że nie będzie wtopy. “Trained” nie jestem, jeśli ktoś to ogarnia lepiej to niech się zgłosi, ponadto potrzebny będzie dodatkowy RTO.
  2. Może być 48h.
  1. jw
  2. nie mam
  3. Direct Action
  4. mogę oprócz szturmówki wziąć snajpkę
  5. można ogarnąć
  6. wolałbym 24h zawsze można wrócić , coś zjeść , przegrupować , załadować kulek itp

Wujek Google przetłumaczył na angielski “coś zajebistego” i nie wiem czy “something awesome” to dobry kryptonim wywoławczy :wink: :wink: :wink:

Mnie to rybka stworzyli mnie do wykonywania wszystkich zadań
Kryptonim powinien być papryka a co do czasu dla mnie to 48 godzi. Na borne deklarujemy 3 dni w boju to tu nie damy rady ?

Żadna tam papryka, nie będę się zgłaszał “This is paprika” :slight_smile: Niech to będzie Callsign “Prophet”, “Raven” lub inne zajebiste słowo a nie Magda Gessler na wojnie.

1. Mogę mieć jeśli Herod zdąży kupić noktowizor
  2. Mogę zabrać ale nie będę go nosił :smiley:
  3. 48h będzie zajebiście

Proszę o dalsze propozycje callsign’u. To co dla przykładu podał Herod mi pasuje. Być “prorokiem” na takiej imprezie… nice :mrgreen:

skoro papryka nie przeszła to może callsign gryf

To będzię… “Gryphon”? Co my z Hogwarthu?

To może po prostu Gryf :slight_smile:

+1

Formularz wysłany.

Nasz callsign: PROPHET (pol. tłum.: Prorok)