Tarcza - pytanie do administracji

kurde mogłem nie poruszać tematu, bo zaraz bedzie limit że można mieć max 3 low capy przy sobie i miedzy strzałami liczyć do 5 xd

3 polubienia

Modyfikacja spustu ok. A czy jak mam tak ustawiony mosfet to dalej nie można?

Odnosiłem się do wypowiedzi wyżej o spuście binarnym, widzę, że w 2023r. wszystko drukowanymi trzeba pisać.

Jeśli chodzi o binarne działanie spustu to jasno jest określone co jest ogniem pojedynczym i takiego używamy - spusty binarne za zabronione właśnie z racji nie spełnienia definicji ognia pojedynczego
Replika speedowa czy jej działanie na szybkim semi to nic innego jak dociągnięcie repliki do umiejętności gracza który potrafi szybko machać palcem a przy tym często celować i trafiać na szybkim singlu
Full auto w budynku to straszne raczysko - czy przy 0.5J czy 5J efekt jest taki że mamy ścianę ognia wbieganie na auto do pomieszczeń czyli zmniejszamy udział umiejętności gracza w grze
Zakazy boxow hicapow i reszty ? Nie nam decydować o takich rzeczach na niedzielnych grach jednakże sam mam midy na 250 bb także niewiele mniej niż hicap

4 polubienia

RPS na singlu to czyste umiejętności gracza i dociągnięcie sprzętu do jego umiejętności znaczna większość graczy dostając replikę do speeda w ręce nie będzie w stanie wykorzystać 10% jej możliwości a dobry gracz podstawową replika z podstawowymi modyfikacjami będzie strzelał szybciej i celniej niż świeżak z turbo sprzętem

3 polubienia