Taktyczny Bazar - Airsoftowy Pchli Targ w Szczecinie + Spotkanie z Administracją Taktyczny Szczecin

Spotkajmy się, aby pohandlować! :wink: Chcesz pozbyć się repliki? Starego szpeju? Rozglądasz się za nową repliką lub sprzętem?

Wpadnij na szczeciński bazar airsoftowy - przynieś swoje rzeczy, które chcesz sprzedać i trochę gotówki, aby kupić coś nowego.
Dla każdego sprzedające znajdzie się wolny stoli do prezentacji oferty.

Regulamin: Regulamin - Taktyczny Bazar - airsoftowy pchli targ - Google Docs

Zgłoszenia dla wystawców: https://forms.gle/ChVxhQjCo7ZJtdAT8

Panel dyslusyjny z administracją na Taktycznym bazark

Ramy czasowe:
10:00 - 11:00 – Przygotowanie sali przez wystawców
11:00 - 15:00 – Pchli bazar
15:00 - 15:30 – Przerwa po bazarku, sprzątanie.
15:30 - 16:30 – Panel dyskusyjny z wcześniej zadanymi pytaniami
16:30 - 16:45 – Przerwa
16:45 - 17:30 – Sesja pytań otwartych
17:30 – Sprzątanie sali

Wydarzenie na FB:

Q&A

1. Ile kosztuje wystawienie się na bazarku?
    Odp: Miejsce na stołach znajdzie się dla każdego, bezpłatnie :wink:
  2. Co mogę sprzedać:
    Odp: Sprzęt airsoftowy, szpej, repliki, magazynki, kolimatory, mundury, ładownice itd.
    Przedmiotu muszą być legalne i powinny być powiazanie z tematyką airsoftu.

Jak wszystko hejtuje to uważam, ze to rewelacyjny pomysł i myśle, ze drużyny także powinny przyjść i się pokazać aby wszyscy widzieli jaka masa nas jest, czym się zajmiemy, kim jesteśmy.
Wielu ludzi nie widzi tej góry lodowej, która jest pod czubkiem taktycznego.
Postaram się namówić Royalsow aby sie zorganizować i być :slight_smile:
Wrzućmy trochę życia w to Asg tutaj :joy:

3 Likes

Co musisz zrobić, aby wystawić się na bazarku? Nic, zwyczajnie przynieś swoje rzeczy i połóż je na stole :wink:
Jeśli znajdziesz czas wypełnij formularz https://forms.gle/ChVxhQjCo7ZJtdAT8 pomoze mi to ocenić potencjalna ilość wystawiających się :wink:

Pamiętajcie proszę o właściwym (skrytym) przenoszeniu replik. Stosowny posterunek policji został powiadomiony o naszym bazarku :smirk:

Mam dwa pytania.

1. O co chodzi z panelem dyskusyjnym i otwartymi pytaniami?
  2. Byłem na miejscu podanym w wydarzeniu i do końca nie wiem gdzie bazar będzie miał miejsce. Chodzi o przedszkole czy może jest tam jakaś ukryta sala?
2 Likes

Wrzucę dzisiaj, zabrakło mi czasu.

Ukryta to dużo powiedziane, obok przedszkola na parterze znajduje się sala Gminnego Centrum Kultury i Bibliotek.
Najlepsze co znalazłem w moim budżecie, a że płacę za najem z własnej kieszeni to na Netto Arenę musicie jeszcze poczekać :wink:

4 Likes

W kwestii parkingu znajdziecie dwa parkingi nieopodal sali:

ja już gotowy 8)

2 Likes

jaki spoiler

1 Like

Na bogato B)

Pytanko - jaki dress kod się obowiązuje?
Ubieramy się w cały sprzej co mamy czy na cywilnie?

ja będę niczym osama binladen, sprzedawał nielegalnie broń

2 Likes

Jeśli masz nieodparta potrzebę założenia munduru niczym wanna’be komando foki … to prosze :smiley:
Tylko ludzi na ulicy nie strasz :slight_smile:

Ja tam preferuje klasykę:

Za darmo to uczciwa cena, wszyscy to wiemy … :wink:

Przygotowuje karton z gratami, które zostały mi po serwisach lub takich które mi zalegają. Będziecie mogli częstować się nimi za darmo :wink:

Jeśli macie coś co chcecie oddać za darmo możemy wyznaczyć do tego osobny stół :wink:

1 Like

Niunie których chce się pozbyć już przygotowane na jutro :wink:

3 Likes

Dzięki wszystkim przybyłym za dobrze spędzony czas. Mam nadzieję, że zarówno kupujący jak i sprzedający są zadowoleni … :wink:

Możecie pochwalić się nabytymi fantami :stuck_out_tongue:

Widzimy się ponownie na przełomie Marca/Kwietnie na kolejnym bazarku.

a baby in a car seat is holding a stack of money

3 Likes

Czołem. Jestem bardzo zadowolony. Obkupiłem się jak głupi :grin: no i mam złotego kałacha :muscle:

2 Likes

Czekaj … @Sloniu czy to TEN kałach?

TEN czyli jaki? Sprzedał bez historii…