Spotkajmy się, aby pohandlować! Chcesz pozbyć się repliki? Starego szpeju? Rozglądasz się za nową repliką lub sprzętem?
Wpadnij na szczeciński bazar airsoftowy - przynieś swoje rzeczy, które chcesz sprzedać i trochę gotówki, aby kupić coś nowego.
Dla każdego sprzedające znajdzie się wolny stoli do prezentacji oferty.
Ramy czasowe: 10:00 - 11:00 – Przygotowanie sali przez wystawców 11:00 - 15:00 – Pchli bazar 15:00 - 15:30 – Przerwa po bazarku, sprzątanie. 15:30 - 16:30 – Panel dyskusyjny z wcześniej zadanymi pytaniami 16:30 - 16:45 – Przerwa 16:45 - 17:30 – Sesja pytań otwartych 17:30 – Sprzątanie sali
Wydarzenie na FB:
Q&A
Ile kosztuje wystawienie się na bazarku?
Odp: Miejsce na stołach znajdzie się dla każdego, bezpłatnie
Co mogę sprzedać:
Odp: Sprzęt airsoftowy, szpej, repliki, magazynki, kolimatory, mundury, ładownice itd.
Przedmiotu muszą być legalne i powinny być powiazanie z tematyką airsoftu.
Jak wszystko hejtuje to uważam, ze to rewelacyjny pomysł i myśle, ze drużyny także powinny przyjść i się pokazać aby wszyscy widzieli jaka masa nas jest, czym się zajmiemy, kim jesteśmy.
Wielu ludzi nie widzi tej góry lodowej, która jest pod czubkiem taktycznego.
Postaram się namówić Royalsow aby sie zorganizować i być
Wrzućmy trochę życia w to Asg tutaj
Co musisz zrobić, aby wystawić się na bazarku? Nic, zwyczajnie przynieś swoje rzeczy i połóż je na stole
Jeśli znajdziesz czas wypełnij formularz https://forms.gle/ChVxhQjCo7ZJtdAT8 pomoze mi to ocenić potencjalna ilość wystawiających się
Pamiętajcie proszę o właściwym (skrytym) przenoszeniu replik. Stosowny posterunek policji został powiadomiony o naszym bazarku
Ukryta to dużo powiedziane, obok przedszkola na parterze znajduje się sala Gminnego Centrum Kultury i Bibliotek.
Najlepsze co znalazłem w moim budżecie, a że płacę za najem z własnej kieszeni to na Netto Arenę musicie jeszcze poczekać