Szybka akcja - resztki z firmy - biurka (elektryczne też), szafki i inne

Siema! Po zlikwidowaniu firmy i wyprowadzce ze Szczecina zostało mi kilka rzeczy, których ze sobą nie chce targać.

Temat jest szybki: Będę w Szczecinie jutro czyli we wtorek 26.05. Mogę pomóc przewieźć te rzeczy, ale musimy zamknąć temat jutro jeśli ktoś jest zainteresowany.

Biurko Mark Adler 8.2 na nogach elektrycznych. Z małą szufladą. Stan bardzo dobry. Rozmiar 120x60
Tu więcej szczegółów. Stabilne. Zaczyna lekko tracić stabilność na najwyższym ustawieniu. 350zł

Biurko Ultradesk Frag Czarne/carbon: stan bardzo dobry. Składa się z dwóch blatów. Plastik w trzymaku na kubek jest lekko ułamany, ale bez problemu dalej trzyma. Wymiar 60/66x140 Bardzo stabilne biurko. 150zł

2x Odświeżacz powietrza Levoit Vital 100. Model już nie produkowany, ale filtry dalej można kupić. Filtry ~ 100zł kosztują. Sprzedaje zestaw odświeżacz + nowy nie otwarty oryginalny filtr. 200zł/sztuka, jak ktoś weźmie dwa to oddam za 350zł.

Dwie szafki z Ikei - jedna brązowa z szufladami (węższa i głębsza), jedna biała z półką (płytsza i szersza). Jutro rano podrzucę zdjęcia szafek, bo już ich nie mogę znaleźć w ikei, a nie mam nic przy sobie. Wrzucam info, może ktoś będzie zainteresowany. Szafki po 60zł

Możliwe, że znajdę jeszcze jakieś regały i inne meble w dobrej kasie - zrobię aktualizację rano, bo muszę realnie spojrzeć co zostało.

Wybaczcie syf na zdjęciach :smiley:

jakbyś uderzył dosłownie tydzień wcześniej byś miał dobry business :face_with_peeking_eye: ale mogę być szafkami z ikei zainteresowany daj znać jak wygląda

Napisze jutro jak to wygląda. Zbieram się, żeby przyjechać do tego Szczecina od 2 tygodni, ale 7h drogi aktualnie mam i nie mogłem się zebrać.

1 polubienie

Wybaczcie obsuwe, ale bus zdechł na trasie, trzeba było wrócić na lawecie i przyjechać inaczej, więc dzień opóźnienia.

Oczyszczacze poszły. Reszta jeszcze jest. Wszystko co widzie z dostawą, byle to było dzisiaj. :wink:

Z rzeczy jeszcze do oddania:

Biurko narożne - blaty trochę ugięte i aktualnie w formie rozdzielonej. 6 nóg i dwa blaty - dokupić kołki i może takie płaskowniki bo oryginalne gdzieś zginęły i może być biurkiem narożnym. To dokładnie TO - 80zł

Szafki - jak widać. Brązowa wys. 75, gł 45, szer 30-35 (mierzona iphonem bo miarki zapomniałem) więc orientacyjnie. Biała ok 60x60, gł. 30-35. 50zł/szafka

Skrzynki rozkładane - średniej jakości - raczej nie do noszenia ciężkich rzeczy bo lubią się wypiąć z zaczepów, ale do organizacji pierdół czy coś dają radę - 10szt, 50zł za wszystkie

Lampa z softboxem - chiński zestaw, ale da się tym podziałać. Jedna żarówka się zbiła, więc trzeba sobie uzupełnić - 80zł

Big bagi - 90x90x120. Nośność koło 1t jeśli mnie pamięć nie myli. Big bagi czyste - używane były do sortowania odzieży w firmie, więc żadnego pyłu po gruzie itp. 12 szt, 10zł/szt

Może i mierzona iPhonem za to tania, wezmę :wink:
Jak komuś coś przy okazji odebrać to śmielutko.

Przykro mi ale już wziąłem, ale zobaczę może biała ci dam :wink:

Meh, nie meczuje mi to outfitu pokoju

1 polubienie

Lampa, koszyki, biurko narożne i biurko ultradesk jeszcze są. Będę ostatni raz w przyszłym tygodniu w boże ciało pewnie

Wyglada mi to jak proba budowy biznesu na sprzedazy odziezy ze zwrotow jak Amazon itp w necie.

Rozumiem ze nie szlo? Pytam z ciekawosci Bo robimy cos podobnego tylko stacjonarnie I zastanawiam sie czy warto udezac w internet …

To jest zamknięcie 8 letniego biznesu sprzedaży odzieży używanej - kilka sklepów stacjonarnych. Internetowo próbowaliśmy, ale różnie to idzie. Branża zdycha od czasów covid powoli, teraz to dramat. Przed covidem jeden sklep robił 60k na czysto w miesiąc. Aktualnie 3 sklepy mają problem zrobić 10k na czysto w miesiąc. A moda na zwroty z Amazon imo minęła. Czy da się na tym zarobić - zawsze się da. Dla Nas to był już zbyt mały zarobek względem czasu i energii jaki trzeba było poświęcić. Poza tym wspólnik zaczął kombinować na boku, więc trzeba było się pożegnać. :wink:

Ogólnie zostało nam jeszcze trochę magazynu właśnie po sklepie internetowym, jakbyście chcieli to przejąć w dobrej kasie to pisz pw, może się dogadamy. :wink:

1 polubienie