Siema! Po zlikwidowaniu firmy i wyprowadzce ze Szczecina zostało mi kilka rzeczy, których ze sobą nie chce targać.
Temat jest szybki: Będę w Szczecinie jutro czyli we wtorek 26.05. Mogę pomóc przewieźć te rzeczy, ale musimy zamknąć temat jutro jeśli ktoś jest zainteresowany.
Biurko Mark Adler 8.2 na nogach elektrycznych. Z małą szufladą. Stan bardzo dobry. Rozmiar 120x60 Tu więcej szczegółów. Stabilne. Zaczyna lekko tracić stabilność na najwyższym ustawieniu. 350zł
Biurko Ultradesk Frag Czarne/carbon: stan bardzo dobry. Składa się z dwóch blatów. Plastik w trzymaku na kubek jest lekko ułamany, ale bez problemu dalej trzyma. Wymiar 60/66x140 Bardzo stabilne biurko. 150zł
2x Odświeżacz powietrza Levoit Vital 100. Model już nie produkowany, ale filtry dalej można kupić. Filtry ~ 100zł kosztują. Sprzedaje zestaw odświeżacz + nowy nie otwarty oryginalny filtr. 200zł/sztuka, jak ktoś weźmie dwa to oddam za 350zł.
Dwie szafki z Ikei - jedna brązowa z szufladami (węższa i głębsza), jedna biała z półką (płytsza i szersza). Jutro rano podrzucę zdjęcia szafek, bo już ich nie mogę znaleźć w ikei, a nie mam nic przy sobie. Wrzucam info, może ktoś będzie zainteresowany. Szafki po 60zł
Możliwe, że znajdę jeszcze jakieś regały i inne meble w dobrej kasie - zrobię aktualizację rano, bo muszę realnie spojrzeć co zostało.
Wybaczcie obsuwe, ale bus zdechł na trasie, trzeba było wrócić na lawecie i przyjechać inaczej, więc dzień opóźnienia.
Oczyszczacze poszły. Reszta jeszcze jest. Wszystko co widzie z dostawą, byle to było dzisiaj.
Z rzeczy jeszcze do oddania:
Biurko narożne - blaty trochę ugięte i aktualnie w formie rozdzielonej. 6 nóg i dwa blaty - dokupić kołki i może takie płaskowniki bo oryginalne gdzieś zginęły i może być biurkiem narożnym. To dokładnie TO - 80zł
Szafki - jak widać. Brązowa wys. 75, gł 45, szer 30-35 (mierzona iphonem bo miarki zapomniałem) więc orientacyjnie. Biała ok 60x60, gł. 30-35. 50zł/szafka
Skrzynki rozkładane - średniej jakości - raczej nie do noszenia ciężkich rzeczy bo lubią się wypiąć z zaczepów, ale do organizacji pierdół czy coś dają radę - 10szt, 50zł za wszystkie
Lampa z softboxem - chiński zestaw, ale da się tym podziałać. Jedna żarówka się zbiła, więc trzeba sobie uzupełnić - 80zł
Big bagi - 90x90x120. Nośność koło 1t jeśli mnie pamięć nie myli. Big bagi czyste - używane były do sortowania odzieży w firmie, więc żadnego pyłu po gruzie itp. 12 szt, 10zł/szt
To jest zamknięcie 8 letniego biznesu sprzedaży odzieży używanej - kilka sklepów stacjonarnych. Internetowo próbowaliśmy, ale różnie to idzie. Branża zdycha od czasów covid powoli, teraz to dramat. Przed covidem jeden sklep robił 60k na czysto w miesiąc. Aktualnie 3 sklepy mają problem zrobić 10k na czysto w miesiąc. A moda na zwroty z Amazon imo minęła. Czy da się na tym zarobić - zawsze się da. Dla Nas to był już zbyt mały zarobek względem czasu i energii jaki trzeba było poświęcić. Poza tym wspólnik zaczął kombinować na boku, więc trzeba było się pożegnać.
Ogólnie zostało nam jeszcze trochę magazynu właśnie po sklepie internetowym, jakbyście chcieli to przejąć w dobrej kasie to pisz pw, może się dogadamy.