Witam. Chciałem się zorientować, czy jesteście chętni na szkolenia taktyczne prowadzone przeze mnie. Wiem, że kilka osób z forum brało już udział w moich zajęciach i byli zadowoleni.
Na początku preferencje:
7 lat służby w wojsku.
3 lata prowadzenia obozów szkoleniowych dla dzieci i młodzieży ze szkół mundurowych
6 lat stażu w formacji SGO
udział w szkoleniach prowadzonych przez firmy DOT, CSS 9 mm, Cichy Fight & Tactics.
posiadam uprawnienia instruktora sportu: kierunek strzelectwo oraz instruktora strzelania bojowego
Zakres szkoleń:
podstawy strzeleckie
taktyka zielona
taktyka czarna
taktyka czerwona
szkolenia wojskowe (np. punkty kontrolne, OPBMR i inne)
Dla kogo?
Przede wszystkim dla miłośników wojska i taktyki, tak zwanych “samotnych strzelców” ale również dla zorganizowanych grup ASG.
Jeśli macie pomysły na inne szkolenia również piszcie, możliwe, że będę w stanie poprowadzić takie szkolenie.
Potwierdzam, z Wilkiem braliśmy udział w szkoleniach i żałowaliśmy, że nie było ich więcej
Tak jak Piorun pisał, SWAR chętnie podejmie się szkolenia u Ciebie z czarnej taktyki
Miejsca szkoleń, to na pewno okolice jednostki wojskowej w Glewicach. Nie ma problemu, abym dojeżdżał do Goleniowa, lub Szczecina (lub innych fajnych terenów nadających się na szkolenia z wybranych dziedzin).
Wiele nie będę brał. Robię to bardziej z nudów (i zbieram na replikę beryla…). Cena będzie zależna od tematu zajęć. Podejrzewam, że wachać będzie się pomiędzy 20-40 zł. Zależy czy z dojazdem, czy bez i czy będę angażował innych instruktorów do zajęć (instruktor samoobrony lub ratownik medyczny, będzie taka możliwość). I wiadomo im więcej osób na szkoleniu, tym cena też będzie niższa. Myślę, że to nie jest dużo w porównaniu do firm, które biorą za takie szkolenia po 400-500 złotych.
Ty jesteś doświadczony, Ty tu dowodzisz. Skoro mówisz, że lepiej od podstaw, to od podstaw
Nie musi być tylko dla naszej grupy, nie pogniewamy się, jeśli będziemy mieli wspólny trening z czarnej z innymi zespołami taktycznego.
Jest, wszystko jest. To jest cały kompleks po fabryce
Hala (tylko na środku są filary, ale to raczej nie przeszkadza), 2 dodatkowe piętra nad nią, mały budynek idealny do szturmów, pole otwarte… czego chcieć więcej?