Znalazłem na mapach takie miejsce. Wygląda ciekawie, będę chciał się tam zabrać za tydzień. Wie ktoś czy da się tam dojechać osobówką? Jak zrobią tunel pod Odrą to nawet łatwy dojazd będzie ![]()
W ogole to jest absurd, że na północ od trasy zamkowej nie ma żadnego mostu. Jak sprawdzam na mapach gugle, to z okolic Mierzyna jest tam taki sam czas dojazdu, jak do Sarbinowa xD.
Patrząc na zdjęcia może to być ciekawy teren do rozgrywek, trzeba sprawdzić ![]()
Ale może nie przejść, to chyba teren rezerwatu.
Zależy od obszaru - jak dobrze kojarze Wzgórza Bukowe też mają takowy znak.
Dojedziesz chyba przez Święta.
@Stivi jest tam tylko "“Natura 2000 - obszary ptasie”, to samo co na Gnieździe Gawrona, czyli nie powinno być problemu.
@Mszaan ja tam jadę z Polic. W prostej linii mam 6 km, samochodem 72, także pozdro.
No to spoko, trzeba obczaić teren bo na zdjęciach wygląda naprawdę fajnie
Może jakiś prom skołujesz? Umówimy się na skolwinie, przeprawimy promem i po sprawie
Zawsze chciałem być żeglarzem. Lubie rum.
to jest droga na Betonowiec dojazd osobówką to słaba opcja. Teren to byłe baterie Flaków które chroniły starą fabryke paliw w Policach.
to się nie łapie pod rezerwat nietoperzy? nie znam odległości od ruin fabryki paliw
Byłem na miejscu. Nie miałem problemu z dojechaniem osobówką, ale może zawdzięczam to suchemu okresowi.
Miejscówka spoko jako część większej imprezy, ale sama jest zbyt mała, za dużo na niej zielska, a okienka bunkrów stykają się z sufitem, przez co nie da się z nich korzystać w hełmie.
Fot nie wrzucam, bo nie było niczego poza tym co już jest na mapach google.