Specna sa FX01 flex czy Cyma cm028?

Pytam z racji iż nie wiem które lepsze na początek

ani 1 ani 2, DE najlepiej

A dokładny model?

zerkni na taiwangun tam są kilka wersij DE

UMP m89a?

jeszcze ile kasy masz do wydania na reple

500zł

Cieżko, nie jest duży wybór

A czemu nie specna tak wgl?

Śmieci, repliki na pare raz, mam 2 specny ar15 z pòł roku robiłem aby zrobić do stanu fx10 to samo na 1 strzelance płytką od dyszy pękła bo dysza ciasno chodziła na głowice cylindra

1 Like

jak rozumjem to w Szczecinie będziesz grał, to zobacz ak74mn od s&t ma to samo co specna ale mniej awaryjna

1 Like

Okej a sam używasz?

Na cqb raczej z tym nie pójdę ale najwyżej kupię se strzelbę

W swoim czasie to nie był zły wybór. Nie wiem, jak teraz.

Osiągami oczywiście nie powala. 350fps to stara norma do CQB, granie tym w lesie będzie… pod górkę.
Jedyny magazynek do tego, jaki widzę u Krakmanów w ofercie, to hi-cap - taki, jak dostajesz w komplecie z repliką. Pewnie, że na początku i tak nie będziesz używał innego, ale perspektywicznie patrząc - nie masz innych opcji. Plus magazynki do UMP są nietypowo grube, więc znalezienie dobrych ładownic na nie też będzie problemowe.

W skrócie - ja bym nie kupił.

Czyli odpada

Akurat te od fx nie są grube, te same co od arp9

Ogółem to szukam repliki do Lasu i Cqb

Na obecnych standardach myślę, że się nie da.
Chyba, żeby szturmiak z szybkowymienną sprężyną - i nie wykręcony za mocno pod las.

Nie, żebym nie ganiał po lesie z repliką pod CQB w swoim czasie, ale to musisz mieć bardzo dobrą komorę i gumę HU. I nadal zasięgowo będziesz odstawał.

Ale te od UMP są, a o tym modelu była rozmowa.

Dwurzędowe .45 ACP w oryginale. Szczupłe nie będzie.

Ten akm wsumie co mi ghost zaproponował nie jest taki głupi wsumie bo ma to samo co specna i jest lepszy faktycznie