Specna arms M16 SA-A90 + wyposażenie

Cena: 1400zł.

Cześć wszystkim! Mam na sprzedaż moją M16 od specny i trochę dodatków.

Karabin jest oznaczony jako używany, co w sprecyzowaniu oznacza że był on użyty na trzech strzelankach. Został on poddany dokładnemu całkowitemu serwisowi wraz z wymianą zużytych części wewnętrznych na nowe oraz został poddany profesjonalnej konserwacji. Replika ze względu na to że odwzorowywuje historyczną replikę karabinu M16 sprawdza się całkiem nieźle w różnych warunkach walki. Karabin ten posiada także szeroki wariant modyfikacji jakim może być poddany takie jak montaż tłumiku lub szyn RIS które mogą posłużyć do montażu granatników, latarek lub wskaźników laserowych. W zestawie znajduje się także replika celownika kolimatorowego EoTech 552 który posiada dwa kolory siatki celowniczej (czerwony, zielony). Dodatkowymi przedmiotami w zestawie są też 1 bateria ASG LI-PO 7,4 1300mah, jednopunktowy zaczep w kolorze czarny, trzy magazynki MIDCAP, cztery magazynki HICAP, trzy ładownice na magazynki,dodatkowa sprężyna do karabinu oraz trzy ładownice z systemem mole. Całość w stanie nowym wyceniłem na 1855 zł. więc uważam że cena jak za używane jest uczciwa lecz jest ona oczywiście negocjowalna.

1 Like