Cena: 60zł. Ewentualnie zamienię się za podobny akumulator NiMH ale węższy.
Opis przedmiotu: Akumulator był używany przez 30min, po rozładowaniu nie korzystałem z niego. Jest nowy, nie jest uszkodzony.
Zdjęcia:
Cena: 60zł. Ewentualnie zamienię się za podobny akumulator NiMH ale węższy.
Opis przedmiotu: Akumulator był używany przez 30min, po rozładowaniu nie korzystałem z niego. Jest nowy, nie jest uszkodzony.
Zdjęcia:
Synu idzie zima - kup lipo
Polecasz jakieś? Niestety mogę mieć tylko sticka.
Nie siedzę w temacie, byle nie najtańsze. Pamiętaj, że do lipo potrzeba specjalnej ładowarki.
Nimh szybko padnie na mrozie.
Ta, pamiętam o tym, tak czy siak dzięki za pomoc
NiMha możesz “otworzyć” i rozłożyć i złożyć i okleić w sticka W tym przypadku pewnie będziesz musiał odlutować i przylutować ponownie jedno ogniwo, ale…
mogę ci oddać swojego firefoxa (jak znajdę), ale nie wiem czy działa
Na gunfire będziesz miał tego setki
jedyne co to wybierz wtyk jaki masz w replice. Batke weź 11,1v, te mniejsze 7,4v to jedynie do CQB i słabszych replik (poniżej 400 fps, a nawet mniej) nadadzą się z powodu generowania mniejszego ROF (Rate Of Fire).
ta firma Electroriver, Specna, Nuprol, Gensave to w gruncie rzeczy wszystko jedno i to samo. O ile nie kupisz baterii z jakiegoś bazaru to szansa, aby była “zła” praktycznie nie istnieje. Sklepy ASG mają baterie dobre do ASG :).
Jak już znajdziesz baterię, która pasuje wymiarami do Twojej repliki, sprawdź czy taka sama nie będzie taniej u konkurencji lub na Allegro. Sam Gunfire potrafi na allegro wystawiać towar ze swojego sklepu nawet 20% taniej, więc na batce za 100 zł zaoszczędzisz już sobie na kebaba
Nie wiem czemu wyrzuciłeś film od li-io kiedy mówimy o nimhu xd
Eciepecie, wybuch pewnie podobny xD
Nie wiem
Będziesz przebijał to daj znać
Nawet nie probój … Na lipo “zagrzewa” się połączenia, nie lutuje. Lutowanie to kiepski pomysł
Tak i nie … lion jest “bardziej stabilny”, lipo przy pierwszym dźgnięciu już zaczęłoby skwierczeć
We wszystkich tych “lepszych” aku zasada jest jedna - łatwopalne są gazy, które się wydzielają po uszkodzeniu, nie samo ogniwo Jak uszkodzisz ogniwo fizycznie, ale nie dasz iskry to nic się nie stanie poza tym, że samo ogniwo spuchnie.
ja tu i Nimhah ;p
Nie jestem samobójcą aby z lipo się bawić
Gawron rn: /j
Ale to podstawowa wiedza
*Gawron zawsze
Tak już mam Za dużo SciFun’a i Naukowego Bełkotu
Widzisz jak ci influencerzy wpływają na młode umysły… ja bym ich zakazał
To wszystko wina tych internatów