Rekwizyty na strzelanki

Pójdźmy na kompromis - niech nic się nie zmienia, a każdy niech kupi znacznik stron. Problem jest wszyć sobie gumkę w rzep i nosić na ręce? :astonished:

Zadeklarowałem, że załatwię od A do Z. Nikomu nie każe szyć, kupować taśmę, myśleć czy taśma będzie czarno-żółta albo zielona, jedwabna z koralikami.
Wysunąłem pewną propozycję, z która zgodziło się wielu Spoon, KMK, Wookie z z jednym zastrzeżeniem że za jaskrawe. Podałem więc odpowiednie rozwiązanie.
Dla mnie Mivak uciął całą dyskusję więc nie będę dalej dywagował.

Po wprowadzeniu tej opłaty będzie coraz mniej osób bez znaczników stron, aż w końcu każdy będzie miał takowe i nie będzie problemu. Jedna drużyna bez oznaczeń, a druga żółto-czarne - i tak powinno zostać

:slight_smile:

Wszystko się sprowadza do znaczników na rzep. Jeśłi ktoś nie ma oznaczamy go taśmą więc po co jakieś inne rozwiązanie. Jeśli ktoś nie ma rzepa niech albo przyszyję lewą stronę rzepa która jest w komplecie ze znacznikiem albo zrobi zrobi (kupi) opaskę i do niej przyszyje rzep.
“Organizator” wymaga znacznika żółto czarnego i tyle w temacie.

:wink:
znaczniki.png

https://www.facebook.com/veluweairsoften

Jestem ciekaw, ile osób przyjdzie teraz z rolkami taśmy :slight_smile:

Nie jest to robiona dla zarabiania. Jeśli jakieś 5 zł zostanie pójdzie kolejne taśmy.