Podjuchy jest tam dziki tor krosowy
Ewentualnie te miejsca ale je znalazłem w artykule :
Police: Fabryka benzyny syntetycznej
Szczecin: Wieża Quistorpa
Z wieżą raczej lipa bo w samym mieście i dużo osób tam łazi niezależnie od dnia i godziny, wiem bo mieszkam w okolicy. Plus to jest dosyć blisko zabudowań.
Parę razy przez te lata temat fabryki w Policach był podejmowany - o ile pamiętam, tam jest rezerwat nietoperzy, czy coś. Jakieś stowarzyszenie na tym siedzi.
Nigdy nie było zgody, żeby tam grać i krewnych Batmana niepokoić.
Wieża Qistorpa w Lasku Arkońskim jak Butla pisze, tłumy ludzi. Na spacer miejsce spoko, na strzelankę ni cholery.
Miejsce w Podjuchach które proponujesz było grane parę lat temu jako miejscówka “Autostrada”. Wyrzuciły nas stamtąd właśnie ekipy crossowców ganiające się po torze (plus inni cywile). Za dużo przerw w grze.
@Michal30 musisz postarać się bardziej
Jak coś jest na mapach google to na 90% nie nadaje się do airsoftu.
Jak coś jest w promieniu 500m od zabudowań wiejskich i 5km od miejskich- nie nadaje sie do airsoftu.
Może na początku roku uda się wprowadzić jedną nowa miejscówke na TS, ale uwga … na CQB to bym raczej nie liczył
Przejdę się na stare dąbie (kto wie) i zobaczę jak tam wyglada wszystko
Ogólnie nie jest już ogrodzone, jedynie okna zabite dechami, wygląda jak melina
Czyli idealnie dla nas XD
Tylko jeżeli to, to Dąbie o którym myślę to właśnie cały myk polegał na tym, że tam był dlugi budynek
Na stare Dąbie nie ma już dojazdu autem pod blok. Droga prowadzi wyłącznie pod domem na skraju torowiska i dawnych magazynów ( chyba wungla )