Piszę tego posta, żeby sprawdzić, czy są tutaj osoby, które — tak jak ja — nie mogą uczestniczyć w porannych strzelankach. Ze względów zawodowych do końca października odpadają u mnie poranne godziny, więc wpadłem na pomysł, żeby spróbować skompletować ekipę na popołudniowe strzelania.
Chciałbym, żeby nasze spotkania odbywały się regularnie — najlepiej raz w tygodniu (a jeśli będą chętni, to nawet 2 razy w tygodniu) — w soboty lub niedziele od godziny 17:00 do oporu
Na strzelanki planuję kupować różne fanty z battlegear.pl, a całość będzie odbywać się według regulaminu TS. Dla wygranej drużyny przewidziana będzie kratka browarów do podziału (spokojnie, dla nieletnich też coś się wymyśli xD).
Jedyny minus z mojej strony jest taki, że jestem ze Świnoujścia — od razu po pracy wsiadam w auto i jadę do Was, więc nie zawsze będzie czas, żeby przed grą latać po lesie i rozstawiać słupki do Dominacji. Może znajdzie się ktoś chętny do pomocy albo ktoś podpowie, jak to wszystko ogarnąć „na szybko".
Jestem otwarty na propozycje — po prostu zależy mi na regularnym strzelaniu i dobrej ekipie
Co o tym sądzicie? Znajdą się chętni? Jakie terminy najbardziej by Wam pasowały?
Czasami rzeczywiście w niedziele coś wypada, to póki jasno sobotnie popołudnie może być. Aczkolwiek 17:00 to trochę późno biorąc pod uwagę, jak wygląda ogarnianie się graczy na strzelanke (jak o 17 będzie zbiórka, to gra realnie zacznie się koło 18:30 ).
Takie gry imho miałyby większy sens na miejscówkach CQB, z racji większej dynamiki - jedna-dwie godzinki na cqb czasami daje taki wycisk jak 3-4 w lesie (mniej leżenia i czekania w krzoku na przeciwnika, który przylezie dopiero za 30 minut).
Fajnie byłoby to organizować np. na jakieś hali, nawet komercyjnej. Tu na forum był taki gracz co miał otwierać chyba w styczniu jakąś halę CQB ale temat chyba umarł bo cisza i nie ma żadnych apdejtów.