Ja tak tylko teoretycznie zagaduje z ciekawosci, bo czasem mnie nachodza patriotyczne mysli zeby cos w polsce zrobic ale zawsze szybko sie gasza
ja tu tylko na wakacje przyjezdzam.
Chciałbym zauważyć, że w Biedrze na start masz 5150 brutto… coś ta Twoja wiedza kuleje, Amazon może mistrzem płac nie jest, ale też startową płacę masz powyżej minimalnej i to wszystko jest na spokojnie do wygooglania tak na przyszłość.
spoko, pomyliłem się o 500 zł brutto, sypię głowę popiołem xD.
Jak już chcesz zgrywać mądrale to czekam na odpowiedź na moje pytanie dot. tych januszexów o których piszesz, bo to akurat wygodnie dla siebie przemilczałeś.
Pozatym ciagle podnosza tylko ta minimalna, moim zdaniem to jest najwyczajniej w swiecie nie fer wobec reszty spoleczenstwa, jak juz komus podnosza to powinni wszystkim. Jak minimalna rosnie o 10% to srednia powinna i najwyzsza tez powinnna rosnac. Bo sie zacieraja granice
Jeszcze troche i wogole sie nie bedzie oplacalo dzieci na studia wysylac, lepiej sie naucza kafelki ukladac i rowy kopac, wiecej zarobia w przyszlosci🤣
Koło 200-300
O Cię chuju złoty xD
I to własnie charakteryzuje wysoko rozwiniete gospodarki, niskie rozwarstwienie społeczne. Jest to ogółem bardzo zdrowe dla społeczeństwa i produktywne dla gospodarki.
o ile wszyscy nie są biedni ![]()