Imię : Paulina
Mundur : 123 UP
Ekipa: Jeszcze nie zaczęłam rekrutacji : )
Replika: M4
Coś o sobie: Jestem studentką, hoduję gekony, na co dzień uprawiam żeglarstwo regatowe. Aktualnie postanowiłam spróbować swoich sił w airsofcie i przekonać się czy się do tego nadaję : ) Bójcie się !
Zainteresowania: żeglarstwo oczywiście, narciarstwo, czasem coś pośpiewam pod prysznicem, tematy związane z kierunkiem moich studiów, spanie w ciepłym wyrze :3
Привет, Сестра!
Jeśli szukasz ekipy lub potrzebujesz wstępnych instrukcji przejrzyj nasze forum itp. Parę grup ma otwartą rekrutację i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Zależy co Cię interesuje. Kałachy i rosyjski szpej? M4 i inne amerykańskie wynalazki z platformy ar ? A może wojska brytyjskie? Znajdzie się wszystkiego po trochu. Wystarczy napisać na forum , lub wysłać PMa do któregoś z dowódców grup.
Właśnie miałem to pisać, to tylko dziewczyna… A ziemia tego forum zatrzęsła się jakby Kronos się obudził. Jeszcze nie przyszła na strzelanke a już jest osaczana z każdej strony. Dajcie żyć człowiekowi niech sama wybierze.
Dzięki wszystkim za przemiłe powitanie : )
Wprawdzie moje słowa o nierozpoczętej rekrutacji miały odwrotny wydźwięk, ale chętnie rozważę wszystkie propozycje jak już ustrzelę pare tyłków : D
P.S. Odnośnie terraryzowania się, sprzedam gekona za dobry kolimator