Cena: 600 zł za komplet, do lekkiej negocjacji
Opis przedmiotu: Opony całoroczne Nokian, produkcji Rosyjskiej z 2022 roku, kupione nowe na chyba Oponeo albo coś takiego, gdzieś jeszcze mam paragon. Zrobione na nich mniej niż 35 tys. km, głównie miasto, czasem szosa, w teren tylko na strzelanki. Zdjęte i niejeżdżone od połowy grudnia 2025, więc przejechane na nich 3 lata, cały czas trzymane w ochronnych workach na opony, zapomniałem zrobić zdjęcia z nimi. Opony stan jak nówki, zero zużycia bieżnika, żadnych uszkodzeń, otarć. Kilka razy uratowały mnie przed nieprzyjemnościami związanymi ze słabymi warunkami atmosferycznymi, miałem do nich pełne zaufanie w terenie, mieście i trasie. Sprzedaję bo mam nowy samochód do którego są za małe, a ten w którym były zamontowane został sprzedany i aż żal było tak dobre opony zostawiać obcemu, a na forum sami swoi
Preferowany odbiór osobisty, dla zdecydowanych pakuję do bagażnika i dowożę pod drzwi nawet dzisiaj. Mam jeszcze do sprzedania również Nokiany ale większe i rok nowsze, dzisiaj później wrzucę kolejne ogłoszenie z nimi.
Zdjęcia: