Nowe cqb

Od dłuższego czasu posiadam pozwolenie i zgodę właściciela firmy ktory aktualnie jest w posiadaniu byłej fabryki kontenerów unicorn w Płoniach .Pracwmicy ktorzy maja obiekt na kamerach są poinformowani o tym fakcie więc nie ma obaw że przyjedzie policja ,niech administracja sama jeśli vhce niech jedzie sprawdzić teren itp i wyrazi swoją opinie.Na ten moment jest to jedyne cqb w pobliżu z jakiego taktyczny będzie mógl używac do momentu całkowitej kasacji obiektu.Zainteresowni niech pisza na pv na fb jeśli chodzi o przesłanie zdjeć terenu na początek gdyż tutaj wszystkich nie prześle

4 polubienia

Fabryka kontenerów Unikon - osiedle Płonia (w Płoni), ul. Szosa Stargardzka 38/40

Z tego co widziałem, to został jeden podłużny budynek z całego kompleksu, a 50 metrów obok stoi biedronka.

Ale jesli administracja będzie za, to chętnie zagram :smiley:

Inna ekipa tak szybko z niego zniknie jak przybyła

Biedronka moze stoi ale jest zamknieta i w idpowiedniej odleglosci by spokojnie trwaly rozgrywki ,postronnych ludzi brak

To jak jest zamknięta, to można spróbować się dogadać czy tam też można robić CQB xD

1 polubienie

Biedronka normalnnie dziala ale w niedziele jest zamknieta

Halo, @administratorzy, jak długo trzeba czekać na decyzję? No gorzej jak z urzędem…

xD

Posiada ktoś może zdjęcia z miejscówki, orientacyjnie jak to wygląda?

Sugeruję też, by zebrać kilka osób by teren zwiedzić pierw i ocenić czy jest tam bezpiecznie, czy trzeba coś uprzątnąć, jakieś strefy wydzielić etc.

1 polubienie

Napisz do priv na fb

Zaznaczam mam pelne pozwolenie wlasciciela i jestem w kontakcie telefonicznym z nim ,pracownivy majacy obiekt na kamerze wiedza o tego typu rozgrywkach wiec wszystko legalnie zalatwione

Jezeli ktos chce zdjeci z moejsca to prosze o wiadomosc priv na fb

@RATNIK_91 mówiłem Ci na spotkaniu ogarniemy razem :wink: Wrzucanie te tutaj wprowadzi więcej bajzlu niż korzyści.

Jak uczy zarządzanie projektami “im więcej ludzi, tym łatwiej rozmyć odpowiedzialność” - czytaj każda kolejna osoba w procesie dorzuci swoje nic niewnoszące uwagi i obserwacje z dupy, aby finalnie nie zrobić nić :slight_smile:

@RATNIK_91 odezwę się do Ciebie jak skończę pracę i zgadamy się, aby tam zawitać z kim z “o wielmożnej i łaskawej administracji” (wazelina ®)
cc: @waYne @Jaca @kmk

To są osoby z prawami administracyjnymi na formu, nie administracja TS.
Ale z doświadczenia to powiem Ci, żebyś setu na CQB jeszcze nie wyciągał z szafy :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No jak?! Ale ja właśnie wymieniłem sprężynę w replice :see_no_evil:

Nie ma sprężyny, nie ma problemu :wink:

1 polubienie

ooo ja chętnie nic nie zrobię a pomarudzę! :wink:

A tak poważnie to @RATNIK_91 tam przypadkiem nie trwają dalej wyburzenia?

Ostatnio przejeżdżałem tam niemal codziennie i działo sie, ale teraz mialem tydzień przerwy.

@Gawron89 jakbyś potrzebował pomocy, nie wiem majtki przytrzymać czy coś, to mogę z Toba pojechać :kissing_heart:

@Gawron to ja wezmę Pieluchy rozmiar 5 przydadzą sie :smiley:

Przepraszam, kto?

dajcie znać kiedy coś będziecie ogarniać, bo według google teren wygląda całkiem całkiem, ale nie wiem ile ten teren obejmuje :wink:

Taktyczny uznał ze miejsce ok tylko pierw trzeba posprzatac i pozabezpieczac miejsca ktore moga byc niebezpieczne wiec troche to potrwa

5 polubień

Dobra to uzupełnię temat, bo ktoś zaraz znów popuści w majtki, że nic się nie dzieję.

Czy miejsce jest grywalne?
Tak;

Czy jest niebezpieczne?
Nie bardziej Wiskord. Jeśli tam wejdziemy, to prawdopodobnie będzie to jedynie 18+ i mocno sugerowany “full protect” (kask + rękawice).

Czy się tam pojawimy?
Stay tuned.

2 polubienia