Od dłuższego czasu posiadam pozwolenie i zgodę właściciela firmy ktory aktualnie jest w posiadaniu byłej fabryki kontenerów unicorn w Płoniach .Pracwmicy ktorzy maja obiekt na kamerach są poinformowani o tym fakcie więc nie ma obaw że przyjedzie policja ,niech administracja sama jeśli vhce niech jedzie sprawdzić teren itp i wyrazi swoją opinie.Na ten moment jest to jedyne cqb w pobliżu z jakiego taktyczny będzie mógl używac do momentu całkowitej kasacji obiektu.Zainteresowni niech pisza na pv na fb jeśli chodzi o przesłanie zdjeć terenu na początek gdyż tutaj wszystkich nie prześle
Fabryka kontenerów Unikon - osiedle Płonia (w Płoni), ul. Szosa Stargardzka 38/40
Z tego co widziałem, to został jeden podłużny budynek z całego kompleksu, a 50 metrów obok stoi biedronka.
Ale jesli administracja będzie za, to chętnie zagram
Inna ekipa tak szybko z niego zniknie jak przybyła
Biedronka moze stoi ale jest zamknieta i w idpowiedniej odleglosci by spokojnie trwaly rozgrywki ,postronnych ludzi brak
To jak jest zamknięta, to można spróbować się dogadać czy tam też można robić CQB xD
Biedronka normalnnie dziala ale w niedziele jest zamknieta
Halo, @administratorzy, jak długo trzeba czekać na decyzję? No gorzej jak z urzędem…
xD
Posiada ktoś może zdjęcia z miejscówki, orientacyjnie jak to wygląda?
Sugeruję też, by zebrać kilka osób by teren zwiedzić pierw i ocenić czy jest tam bezpiecznie, czy trzeba coś uprzątnąć, jakieś strefy wydzielić etc.
Napisz do priv na fb
Zaznaczam mam pelne pozwolenie wlasciciela i jestem w kontakcie telefonicznym z nim ,pracownivy majacy obiekt na kamerze wiedza o tego typu rozgrywkach wiec wszystko legalnie zalatwione
Jezeli ktos chce zdjeci z moejsca to prosze o wiadomosc priv na fb
@RATNIK_91 mówiłem Ci na spotkaniu ogarniemy razem Wrzucanie te tutaj wprowadzi więcej bajzlu niż korzyści.
Jak uczy zarządzanie projektami “im więcej ludzi, tym łatwiej rozmyć odpowiedzialność” - czytaj każda kolejna osoba w procesie dorzuci swoje nic niewnoszące uwagi i obserwacje z dupy, aby finalnie nie zrobić nić
@RATNIK_91 odezwę się do Ciebie jak skończę pracę i zgadamy się, aby tam zawitać z kim z “o wielmożnej i łaskawej administracji” (wazelina ®)
cc: @waYne @Jaca @kmk
To są osoby z prawami administracyjnymi na formu, nie administracja TS.
Ale z doświadczenia to powiem Ci, żebyś setu na CQB jeszcze nie wyciągał z szafy
No jak?! Ale ja właśnie wymieniłem sprężynę w replice
Nie ma sprężyny, nie ma problemu
ooo ja chętnie nic nie zrobię a pomarudzę!
A tak poważnie to @RATNIK_91 tam przypadkiem nie trwają dalej wyburzenia?
Ostatnio przejeżdżałem tam niemal codziennie i działo sie, ale teraz mialem tydzień przerwy.
@Gawron89 jakbyś potrzebował pomocy, nie wiem majtki przytrzymać czy coś, to mogę z Toba pojechać
@Gawron to ja wezmę Pieluchy rozmiar 5 przydadzą sie
Przepraszam, kto?
dajcie znać kiedy coś będziecie ogarniać, bo według google teren wygląda całkiem całkiem, ale nie wiem ile ten teren obejmuje
Taktyczny uznał ze miejsce ok tylko pierw trzeba posprzatac i pozabezpieczac miejsca ktore moga byc niebezpieczne wiec troche to potrwa
Dobra to uzupełnię temat, bo ktoś zaraz znów popuści w majtki, że nic się nie dzieję.
Czy miejsce jest grywalne?
Tak;
Czy jest niebezpieczne?
Nie bardziej Wiskord. Jeśli tam wejdziemy, to prawdopodobnie będzie to jedynie 18+ i mocno sugerowany “full protect” (kask + rękawice).
Czy się tam pojawimy?
Stay tuned.