Moja twórczość z dzisiaj 😅

Dzisiaj utworzyłem rzeźbę pod tytułem “płacz i lament”
Dla ciekawskich, 1.7J 0.48g około 5m.
Mało brakowało a wyszła by z drugiej strony.
Tarcza to Philips 50PUS7805/12
Nie pytajcie jak, sam nie wiem :sweat_smile:

1 polubienie

:cry:
Ogólne moje spostrzerzenia, nie do ciebie: dużo osób podczas spotkania ASG, to jest także zbiórka nie przestrzega na raz wielu z zasad BLOS. Do czego to prowadzi:np postrzał kolegi w ucho podczas zbiórki, bo macham repliką z palcem na spuście, która jest załadowana. Czy możemy coś z tym zrobić? Np krótkie kursy przy okazji rozpraw?

Ps na okładce książki o prawdziwej broni replika z przewodami na wierzchu

1 polubienie

przecież jest w regulaminie, że magi mają być wypięte na zbiórce…

4 polubienia

@themaaaamba dostaniesz zaproszenie do tajnej grupy “Ruch oporu - JEBAĆ DECEPTIKONY”

Ja ujebałem monitor LG 21:9 za +2k zł SR’ką dla @Radzio
Pozostali członkowie magicznej grupy za to podobnie jak ty odstrzelili deceptikony… znaczy telewizory (bo się dziwnie śmiały).

Gratuluję.

3 polubienia

ej ale gumki decepticon są w pyte

Ale wyraźnie nie jest to egzekwowane - quod erat demonstrandum.

Propozycja dla moderacji - następnym razem jak będziecie sprawdzać okulary u uczestników, to i rzut oka na replikę. Jak mag w środku - trzy kroki do przodu wystąp.

Potem wszystkim “wystąpionym” krótki a treściwy opeer, żeby wiedzieli za co, i dziesięć pompek przed frontem, żeby zapadło w pamięć.

Powtarzać do skutku. W końcu się nauczą.
…chyba.

@Kleszcz co Ty na to?

1 polubienie

Ze mnie śmiał się głosnik jbl i poprzednia bravia mojej ex hahahahah

1 polubienie

A co ma zbiórka do śmiertelnego postrzelenia telewizora w domu?:wink:

3 polubienia

Tylko dzięki temu ze zamontowałem pancerne szyby do drzwi na balkonie strzał z SRSki drogo nie kosztował… Ale kilka wgniotek glebokosci na pol kulki w parkiecie i na scianach sie znajdzie. Wiecie jakie fajne sie robia w gładzi wgłebienia ?

a wiesz jak fajnie sie je szpachluje, aby za chwile mieć dwie nowe obok?:slight_smile:

1 polubienie

@themaaaamba nie z mojej winy, ale poraz kolejny dołączam do klubu…

1 polubienie

Zaraz pokaże to swojej, może przestanie się dalej obrażać o ten telewizor :sweat_smile:

Jeśli to skróci focha to proszę, wykorzystał to dobrze :rofl: