Marsh 5 - 48h airsoftowa gra sztabowa 19-21 lipca 2024

Ktos sie wybiera?

Możliwe że tak

O to super, my juz grzejemy miejsce w nomadach.

Jacek chwastowski. Nie jedziemy na szweckiego milsima, tylko polskiego. Tez bys z nami pojechal i zobaczyl jakie sa realia polskiego airsoftu a nie tylko fimiki

1 polubienie

Wyjazd zapowiada się bardzo fajnie, jesteśmy po odprawie, właśnie pijemy a jutro o 1200 za zyczynamy walczyć w imię Szczecina ! AVE

1 polubienie

Miłej zabawy i powodzenia !

1 polubienie

Panowie, znacie rozkład jazdy! :saluting_face: :sunglasses:

1 polubienie

Nie ma nic bardziej odklejonego od realiów szarego niedzielnego airsoftu niż te parę simów które prosperują do miana „Żymian” świata
Nie mniej mam nadzieję że było fajnie i godna reprezentacja północnego zachodu słusznie wstawiła wciry reszcie świata

Zdjecia i relacje pewnie niedlugo wstawimy, mam nadzieje ze zacheci to innych do wyjazdow

Opinia wynikająca z praktycznych doświadczeń czy takie tam pierdololo?

3 polubienia

Panowie, różnice zdań są i będą. Decyzje wpływają pozytywnie bądź nie. Kłócić się będziemy po kres ale obrażać już nie. Wyjazd sie bardzo udał, mieliśmy kilka serio fajnych akcji. Udało nam sie jako Royal Navy przeprowadzić szerszą akcje na 60 osób. Szczegoly w przyszłości jeszcze muszę nadrobić poprzednie relacje z wyjazdów.
Pozdrawiamy i dziękujemy za wsparcie i popieracie !

1 polubienie

wystarczy przeczytać zasady i odnieść je do setek gier niedzielnych i już wiadomo co i jak
gra może być 10/10 i tego każdemu wyjazdowiczowi życzę z calego serducha ale chcąc nie chcąc zasadny jakie tam panują nie mają przełożenia na typową niedzielę
Co do mnie samego powiedzmy że w kontekście simów/lasów i innych podchodów preferuję wyższy poziom realizmu niż oferuje cały dostępny airsoft a w naszych kulkach przyjemność odnajduję w większym stopniu na hali niż nawet najlepszym lesie

Okej Jacek przyjęliśmy, wolisz się macać w sali od wfu. Akceptujemy Twoj speedgaysoft :smiley:

1 polubienie