Będzie aktualizowana jeśli ktoś się dopiszę
\
- toobi
- Mivak
- Pudzian
- Bstia
- Gumiś
- Aydyn
- Herod
Będzie aktualizowana jeśli ktoś się dopiszę
\
Edit:
Eryk z Legion VII napisał odnośnie mojego zgłoszenia że:
,PS: Zgłoszenia do frakcji z Paprika Korps są różne. Jak ustalicie, po prostu napiszcie. Pozdrawiam."
Właśnie, nie pierdolić tylko dawać do Eagle.
Organizacja w chuj
No ja dałem Eagle bo Herod jak i Mivak mówili że wszyscy to wpisują:) jak widać ktoś leci w chuja
Panowie pytałem organizatora o możliwość zabrania mojego młodego na tą imprezę i dostałem odpowiedź:
“Hej. Myślę, że możemy zrobić wyjątek na takiej zasadzie, że zobowiążecie się nie rozdzielać pod żadnym pozorem podczas gry - tylko wtedy można brać pełną odpowiedzialność. Jeśli jeden z Was zginie - obaj idziecie na respa. Jednemu klęknie giwera i schodzi do obozu naprawić, to razem z drugą osobą. No i musisz się liczyć z tym, że ubezpieczyciel nie obejmie go usługą NNW.
Jeśli akceptujesz takie warunki, to nic nie stoi na przeszkodzie, by wziął udział.
Pozdrawiam
Eryk”
Co o tym myślicie?
Czy macie coś przeciwko temu bym zabrał młodego. Oczywiście krytyka tegoż pomysłu będzie karana banem na pół roku
A serio sam się zastanawiam, więc liczę na inteligentne sugestie.
Druga sprawa to czas się organizować więc pytanie kto jedzie Autem i może zabrać kolegów?
Ja jadę autem, mogę jechać dostawczym jak poprzednio jeśli będzie taka potrzeba.
Nie mam nic przeciwko Młodemu, niech zobaczy kawałek świata. Co do auta to jadę z Shavorzem.
Ogółem wyjazd po następnym weekendzie a ludzie cichutko siedzą, wszyscy na wyjebanym.
Młody może jechać, mi to nie przeszkadza.
Mnie nie liczcie do transportu ze Szczecina, przyjadę w sobotę rano ze swojej wioski
Halo, halo… Ja się wypisałem, a na liście jeszcze jestem.
DONE
Pewnie młody niech jedzie z nami szczerze to po ostatniej niedzieli odniosłem wrażenie że jest bardziej ogarnięty niż co niektórzy dorośli btw czemu nikt mnie na liste nie wpisał ?? ja już dawno zarejestrowany a wczoraj przelałem kasę
Powinienes skopiować listę i się dodać.
Również jestem na liście, a się wypisałem…
A dla odmiany mnie nie ma na liscie.
Mivak - jeżeli oferta jest jeszcze aktualna to chętnie się załapie na transport. Godzina wyjazdu w piątek obojętna - mam wolne w robocie.
Wystarczy skopiować listę i ją zaktualizować jak to robimy zazwyczaj. Krycha chyba masz możliwość edycji postów?
ahahaha jeden pisze Shavorz 2 Rafi lool tak kolega Cause jedzie na 100czeka na maila z legionu by przelać kasę
Co do transportu mam komplet miejsc u siebie w aucie.
Wybacz Mivak, poprawię się.
Dobra więc rzeba ogarnąć transport jak do tej pory ja zabieram autem:
Proszę by kierowcy również wpisali kogo zabierają.
Dziękuje