Kompletny Gearbox GATE EON V2 (FSG) z wbudowanym układem TITAN II Bluetooth® (Rear Wired)

Witam chciałbym się spytać co o tym myślicie

Czy jest to warte swojej ceny czy ktoś to ma i uzywa, jak wrażenia.

Kup części osobno, wyjdzie taniej…

Zębatki w tych szkieletach to SoLinki z innym logo … a przez to z wyższą ceną :wink:
Za ich cenę kupisz SoLinki na necie + zostanie Ci na tłok od retro …

Jedyny scenariusz dla tego typu GB, to chęć czystego “Drop in” bez zabawy (o ile siądzie w body).

Nawet jak policzysz wszystkie czesci od Gate osobno, to i tak chyba wychodziło na jedno cenowo :smiley:

Replikę mam od G&G
No ale żeby kupić części osobno to trzeba dokładnie wiedzieć co do czego będzie pasować a takiej wiedzy nie mam, i nim zrobię metoda prób i błędów to nie wiem czy wyjdzie taniej ale na pewno długo czasowo. Potrzebował bym pomocy z zestawieniem części

To jest jedyny racjonalny scenariusz kiedy kupno tych GB ma sens, ale wciąż … licz się z tym, że “Plug&Play” jest tutaj umowne :wink:

A składając to samemu ile to mniej więcej może wyjść taniej ?

Zapytam Cie o inną rzecz … w G&G masz ich szkielt G1 (starszy bez qsc, śrubki ze złej strony) czy G2 (QSC)?
Bo wyjebać 2k na szkielet do szturmy, gdzie nie ma jeszcze silnika, komory itd to trochę średni biznes. Szczególnie, że szkielety G&G, nawet te starsze, są dość pancerne.

Szkielet g1 że śrubkami po złej stronie a w zasadzie do tego nowego selektora ognia nie będę miał chyba jak zamontować…

Dlaczego nie ?:slight_smile: Selektory GG są nieco marudne, ale nie jest to tak ze nie da sie sprawić, aby nie działał :wink:

Co chcesz na tym budować?

Jak nie chcesz wywalać 2k to postaw na: Kompletny Gearbox v2 Specna Arms Aether™ HAL™ ETU - airsoft, asg, militaria
(wziąłem pare sztuk do siebie w dobrej cenie).

Do poziomu DMR spokojnie wytrzyma wszystko, a i cześci w środku są o dziwo bardzo spoko jak na cenę i fakt, ze to specna … :wink:

Chce szturm taki w maksymalnych granicach mocy.

G1 wystarczy żeby udźwignąć 1.9J, przez całe swoje życie nie widziałem uwalonej G1 :stuck_out_tongue:

Rozumiem ale żeby dobrać bebechy potrzebuje kogoś kto się na tym zna powiedzmy że cena nie gra roli do pewnej magicznej granicy w granicach rozsądku, a tutaj myślałem ze kupno takiego gearboxa załatwi sprawę. Że wsadzi się i będzie śmigać.

Ten Aether jest w SA Prime, gdzie wytrzymuje bezszczotkowca.
Moje nieoficjalne źródła mówią, ze jak je testowali, to wsadzili m150 do gołego szkieletu i walili tłokiem seriami po 60-90s, chłodzili silnik i od nowa … :wink:
Więc w teorii nie musisz nic zmieniać. Jeśli chcesz mogę Ci to wrzucić w replikę wolnym terminie.

Będziesz teraz w niedziele na kluczu? Podaj kiedy będziesz miał wolny termin i w niedziele poniedziałek dam znac

Od terminów mam kalendarz tutaj: Serwis replik ASG - ASGBOX :stuck_out_tongue:

Nie wiem jeszcze czy będę, to zależy od mojej córki, która aktualnie ma najwięcej do powiedzenia.

2 polubienia

W poniedziałek mam wyjazd do Berlina odnośnie roboty. Jak będę coś więcej wiedział to się wkleję gdzieś w kalendarz. Powiedz jeszcze czy przejazdem można Ci osobiście podrzucić replike

Oczywiscie, im bliżej terminu tym lepiej, bo nie lubie robić przechowalni z chaty :smiley:

Taki update tematu:

Kolega nowy ma Specne Core/edge (nie wiem) GB Orion , osiągi z dupy, chciał coś zmienić. Kupił od Gawrona ten GB prima , włożyliśmy i byliśmy w ciężkim szoku. Plug and play , zasięg (gumka i lufa stock) , moc , rewelacja.

1 polubienie