Siema, polećcie jakąś dobrą kamerkę nie za miliony żeby dla siebie nagrywać, wiadomo gopro ale nie chce wydawać ponad 1k żeby sobie coś nagrać
GoPro sie zepsuły z czasem, teraz DJI kamerki sportowe są bardziej polecane przez randomów w internecie. Jak z jakością to nie wiem, natomiast ja mając GoPro8, nowych już bym nie kupował - szukał czegoś chińskiego i taniej.
Poszukaj używek od go pro 7 w górę, ja kupiłem za jakieś 400 zł na olxie, jakość bardzo fajna i szeroki kąt widzenia, tylko musisz zwracać uwagę na dokładny model bo np. Hero 7 była silver black i white z czego tylko black ma wymienną baterię, ja wcześniej nie wiedziałem i kupiłem silver przez co po 2h już kamerka pada ale można sobie podłączyć małego powerbanka i przyczepić z tyłu na czapce bądź hełmie
z praktycznego używania w ersofcie, to bez powerbanka i kabla to gopro nawet z wymienną batką to średnio. Nagrywa paręnaście minut jak jedziesz na 4k 60fps a mniej średnio ma sens na strzelanie bo g. widać. Powerbak + kabel to wymóg jeśli chce się nagrać cokolwiek akcji, inaczej duża szansa, że po 10 minutach leżenia w krzoku kamera akurat padnie, jak zacznie się coś dziać.
Osobiscie moge polecic DJI action 3 I 4 SA naprawde dobre.